ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν απέκλεισε μεταγραφή στον Άγιαξ το μεγάλο ταλέντο της PSV Αϊντχόφεν

 


Ο Μοχάμεντ Ιχαταρέν παρότι κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού αρνήθηκε την προοπτική μιας πιθανής μετακίνησης στον Αίαντα παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε , εντούτοις με νέες του δηλώσεις άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του.

Πιο συγκεκριμένα , στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού , η ομάδα του Άγιαξ συνδέθηκε ουκ ολίγες φορές με την περίπτωση του εξαιρετικά ταλαντούχου επιτελικού μέσου της Αϊντχόφεν σε βαθμό που ακόμα και ο Μαρκ Όβερμααρς , τεχνικός διευθυντής του Άξιαξ να επιβεβαιώνει με χαρακτηριστικές δηλώσεις του ότι ο νεαρός θα αποτελούσε αναμφίβολα ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για την ομάδα του. Με όλη αυτή την παραφιλολογία λοιπόν να κυριαρχεί γύρω από το όνομά του τον τελευταίο καιρό , ο νεαρός άσος σε συνέντευξη του στο Ολλανδικό μέσο Voetbal Primeur προσπαθήσε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσει την δική του οπτική γύρω από την όλη ιστορία.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης , ο Μοχάμεντ Ιχαταρέν ρωτήθηκε για μία πιθανή μελλοντική του μετακίνηση στους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της νυν ομάδας του με τον ίδιο να απαντά: <<Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον , σίγουρα ο Άγιαξ είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά από την άλλη πλευρά , οι οπαδοί μας ποτέ δεν θα αποδεχόντουσαν μια πιθανή μου αποχώρηση. Αγαπώ την PSV και θέλω να δώσω πίσω σε τίτλους και χρήματα την αγάπη που έχω εισπράξει από αυτή την ομάδα. Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά οπότε παρά τον μεγάλο σεβασμό που τρέφω στον Άγιαξ εντούτοις τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα μου σε οποιαδήποτε υψηλή πρόταση έρθει στο μέλλον>>.

Να σημειωθεί πως ο 18χρόνος Ολλανδός ταλαντούχος επιθετικός μέσος περνάει έναν τραυματισμό αυτή την περίοδο ενώ το πόσο ταλαντούχος θεωρείτε στην ποδοσφαιρική σκηνή φαίνεται και από το γεγονός πως ανήκει στο πελατολόγιο ενός από τους μεγαλύτερους αντζέντες παγκοσμίως , του πασίγνωστου Μίνο Ραϊόλα. Το συμβόλαιο του Ιχαταρέν λήγει το καλοκαίρι του 2022 ενώ η τωρινή του χρηματιστηριακή αξία αποτιμάται στα 18 εκατομμύριω ευρώ.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίος ο παίκτης....

 




Ad Code