ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Ανανέωσε τον βασικό της χαφ η Φέγενορντ

Ο Leroy Fer θα παραμείνει κάτοικος Ρότερνταμ μετά την οριστική υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φέγενορντ.

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος είχε επιστρέψει στην Φέγενορντ το προηγούμενο καλοκαίρι υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μετά από την συναρπαστική σεζόν από την πλευρά του Ολλανδού μέσου , ομάδες από την Τουρκία είχαν στο στόχαστρο τους τον Fer αλλά τελικά έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Ολλανδική ομάδα μετά από εβδομάδες σκληρών συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Fer θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα δένει τον διεθνή Ολλανδό με την ομάδα του Ρότερνταμ έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τεχνικός διευθυντής του συλλόγου , Frank Arnesen μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε : "Ο Leroy απέδειξε γρήγορα και χωρίς αμφιβολία την αξία του στην ομάδα της Φέγενορντ μετά την επιστροφή του το προηγούμενο καλοκαίρι. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο χώρο του κέντρου για τον προπονητή μας , Dirk Advocaat. Έχει ανταποκριθεί στο μέγιστο αναφορικά με τις προσδοκίες που είχαμε για αυτόν , αφού με την εμπειρία του τόσο εντός αλλά και τόσο εκτός γηπέδων δίνει μεγάλη αξία σε ολόκληρη την ομάδα."

Ο διεθνής Ολλανδός κεντρικός μέσος πραγματοποίησε μία ακόμη γεμάτη σεζόν έχοντας 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 5 τέρματα και 2 ασίστ στο ενεργητικό του ενώ η αξία του στο μεταγραφικό παζάρι ξεπερνά το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code