ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΚΙΝΟ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ



Στη στήλη αυτή σας δίνουμε τις προβλέψεις μας για το ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ σε όλες τις επιλογές. Παίξετε όσες περισσότερες κληρώσεις, στην επιλογή που θέλετε, δίχως να το παρακάνετε κι ελπίζουμε να πέσετε στην τυχερή κλήρωση που θα σας δώσει κάποιο μεγάλο κέρδος.


Κάθε μέρα οι προτάσεις μας αυτές θα ανανεώνονται και θα γράφουμε τις επιτυχίες. 
Οι προτάσεις μας αυτές είναι από στατιστικά τα οποία συγκεντρώνουμε από τις τελευταίες κληρώσεις

Εάν επιθυμείς να μας στηρίξεις και να μας κεράσεις ένα καφεδάκι , για τα ταμεία και τις προβλέψεις που σας προσφέρουμε με επιτυχία παραπάνω από 11 χρόνια πάτα εδώ.


























ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ!!!























































Δημοσίευση σχολίου

42 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γεια σασ παιδια θα ηθελα να σασ ευχαριστησω για τισ προτασεισ σασ τισ οποιεσ ακολουθω οποτε μπορω και απο τισ οποιεσ εχω βγει πολλεσ φορεσ
κερδισμενοσ οπωσ την προιγουμενη εβδομαδα που επιασα 6 στα 6 ελπιζω να σινεχισετε ετσι.καλο απογευμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
den katalava ti einai 3ades kai 5ades
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα παιξω τους αριθμους που λεει πανω.....κερδιζω...
Ο χρήστης Παναγιώτης Καρπαθάκης είπε…
Όπως λέμε στην αρχή της ανάρτησης οι προτάσεις μας αυτές είναι αυτές που κατά τη γνώμη μας έχουν αρκετές πιθανότητες να κερδίσουν.Βασική προϋπόθεση όμως είναι να έχεις την τύχη να πέσεις στην κλήρωση που θα σου δώσει κάποιο κέρδος.Επομένως εκτός από την πιθανότητα εξαρτάται και πόσο τυχερός είσαι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο μαγκες 6στα6 πριν μια ωρα.Συνεχιστε ετσι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι λετε τωρα ρε ,πατε καλα?ειδα μια 5αδα και μια εξαρα να εχουν περασει ,για να δουμε ........τωρα θα παω να παιξω να δοκιμασω κι εγω την τυχη μου σημερα βρηκα την σελιδα ,για να δουμε
Ο χρήστης Domain Names είπε…
Ευχαριστουμε για τις προβλεψεις! Ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε ποσο βγαινει ενα δελτιο μιας στηλης αλλα με συνεχομενες με 50, 100 και 200 συνεχομενες κληρωσεις (γιατι ας πουμε στη σελιδα του οπαπ μπορεις να τεσταρεις ποσο βγαινει εως 20 συνεχομενες κληρωσεις) Και επισης αν ξερετε τι διαφορα εχουν οι συνεχομενες απο τις μελλοντικες κληρωσεις. Ευχαριστω πολυ παιδες εκ των προτερων να ειστε παντα καλα συνεχιστε ετσι! :)
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Η 1 στήλη κοστίζει ο,50 ευρώ στη 1 κλήρωση άρα στις 50 κληρώσεις 25 ευρώ κ.ο.κ.Οι συνεχόμενες κληρώσεις ξεκινούν από την στιγμή που θα παίξεις ενώ οι μελλοντικές μετά από τις κληρώσεις που θα σημειώσεις για όσες συνεχόμενες κληρώσεις έχεις σημειώσει.Μπορείς να ρωτήσεις και τον πράκτορα να σου λύσει κι ότι άλλες απορίες έχεις.Καλή επιτυχία!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σας.

Αν σας είναι εύκολο θα είθελα να μου πείτε με τι σύστημα παίζεται εσεις και έχετε τις επιτυχίες που έχετε. Δηλαδή πόσες συνεχόμενες κληρώσεις παίζεται και κάθε πότε.
και πιο παιχνίδι προτημάτε.
Ευχαριστώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΛΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΗ ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΣ 7ΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 2045 ΕΥΡΟ. 31-50-54-62-64-67-68
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Συγχαρητήρια!Χαρήκαμε ιδιαίτερα για τα κέρδη σου.Να είσαι καλά,σε καλή μεριά και καλές γιορτές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σας αυτα τα νουμερα ειναι παρα πολυ καλα . Εχω κερδισει 3 φορες 4 στα4 , μια φορα 5 στα 5 , μια φορα 6 στα 6 και μια 7 στα 7 με δελτιο 10€ και κερδη 2053,10 μεσα σε μια εβδομαδα 3120 € περιπου . Παμε για καλητερα κερδη τωρα
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Χαιρόμαστε πολύ που άλλος ένας αναγνώστης μας κερδίζει από τις προτάσεις μας.Σου ευχόμαστε ακόμα περισσότερα κέρδη.Καλή συνέχεια.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλησπέρα .. Όπως λένε πολύ " ο ΟΠΑΠ έχει ματια " γιαυτό πρεπει να δίνει τα κέρδη στους χοντροπληρωτες και όχι σε αυτους που παιζουν με 0,50 € . παίζω τα προτεινομενα νούμερα πανω απο μήνα , ξεκίνησα παρα πολύ καλά αλλά τώρα τίποτα αλλά όπως βλέπω οι αποδωσεις έχουν πεσει παρα πολύ . τα νούμερα αυτά βγαίνουν απο τον ΟΠΑΠ η απο κάποια ομάδα που παει κόντρα στον ΟΠΑΠ ;;;
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Τα νούμερα αυτά τα βγάζουμε σύμφωνα με δικές μας παρατηρήσεις από στατιστικά των κληρώσεων.Σίγουρα είμαστε υπέρ των παικτών αφού παίζουμε κι εμείς.Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε πάντα κερδισμένοι γι αυτό και παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη.Απλά παίζουμε όσες περισσότερες κληρώσεις μπορούμε για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες κι ελπίζουμε να κερδίσουμε κάτι καλό.Προτείνουμε να παίζετε μία φορά την ημέρα και όχι συχνά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μεγάλης ζημιάς αν δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ είπε…
Eγω παιδια πιστευω οτι εχω βρει την χρυση τομη στο κινο.Ας υποθεσουμε οτι θελουμε να παιξουμε 6 νουμερα.Εχουμε παρατηρησει καταρχην οτι εξι νουμερα βγαινουν σε συκεκριμενο πεδιο ΠΑΝΤΑ.Εγω ας πουμε παιζω απο το 10 εως το 30.Δεν πεφτω στην παγιδα να επιλεξω απο 80...Παρατηρηστετο και θα δειτε ποσο δικιο εχω.Δεν εχω χασει μεχρι τωρα σχεδον ποτε!Παιρνω τα λεφτα μου πισω και λιγο παραπανω.Αν επιμεινετε καποια στιγμη θα κατσει το 6αρι.ΠΡΟΣΟΧΗ.Παιζουμε απο τους 20 αριθμους τους 18 καθε φορα!Καποια στιγμη θα κατσει.Δλδ...αν δεν πιασει το ενα 6αρι θα πιασει το αλλο.ΠΑΝΤΑ σε πεδιο 20 αριθμων.Δοκιμαστετο και θα δειτε ποσο δικιο εχω.
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Έχεις απόλυτο δίκιο και το έχουμε παρατηρήσει κι εμείς. Εξάλου το έχουμε σαν συμβουλή για όσους πάνε στο πρακτορείο στην ανάρτησή μας πως να κερδισω στο κινο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδια μεγαλη βοηθεια το συγκεκριμενο σαιτ και μπραβο σας... αλλα θελει πολλες κληρωσεις.. καμια αλλη συμβουλη που μπορεί να ειναι χρησιμη?
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Μπορείς να δεις την άλλη στήλη μας με τις προτάσεις της ημέρας ή δες τις συμβουλές μας στην στήλη πως μπορώ να κερδίσω στο ΚΙΝΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστω πολυ.. για οτιδηποτε νεο να μας ενημερωνετε
Ο χρήστης Αποστόλης είπε…
Ρε παιδιά μεγάλη απατη το κινο τον τελευταίο χρόνο δεν δίνουν τίποτα έχουμε καταστραφεί ένα χρόνο τώρα και ούτε πενταρι τα διαβάζουν όλα χωρίς να τους ελέγξει κανείς

Ο χρήστης Αποστόλης είπε…
Σήμερα 11-1-2018 επεξα 40κληρωσης 5νούμερα και μου έδωσε 0,50πίσω το 7-17_27-37 -18θα έπρεπε να ντρέπονται λίγο η απατη στο μεγαλειοτης έχω 1500φίλους στο φεισμπουκ θα τα ανακοινωνο με αποδοτικά στοιχεία του κάθε δελτίουμου να βλέπει ο κόσμος τι γίνεται που είναι τα ποσοστά που δίνει πίσω όλα για πάρτη τους
Ο χρήστης Αποστόλης είπε…
Φίλε μακάρι να έχεις κερδίσει τόσα σε μια βδομάδα που λες αλλά εμένα που πεζω χρόνια μου φαίνεται παραμύθι βάλε όνομα και διξεμας και μας να δούμε και όχι ανώνυμα που τα βάζει ο οπαπ τι φοβάσαι σιγά τα λεφτά!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπερα μια ερωτηση
ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι και αυτο που διαβασα απο τον AIR FORCE HELLAS φανηκε ενδιαφερον και το τηρω εδω και 3 μερες ....ειναι νωρις ακομη και δεν εχω παισει καποιο ποσο μονο κατι ψιλα
αυτο που λεει παιζουμε 18 νουμερα απο τα 20 που επιλεγουμε ....παιζουμε τα ιδια νουμερα πολλες κληρωσεις η καθε φορα αλλαζουμε τα νουμερα ;;; δηλαδη μας λεει οτι βγαζει τα χρηματα του πισω και λιγα παραπανω .....δηλαδη για ενα μηνα αν δεν ερθουν τα νουμερα να πιασει 6αρι συνεχιζει με τα ιδια νουμερα ;;;;;
ευχαριστω εκ των προτερων και μπραβο στη σελιδα !!
επισης τι ειναι καλυτερα να παιξουμε 5αδες η 6αδες ;;;; για ποιο σιγουρη επιτυχια ;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια !! Μας βοηθάτε παρά πολύ σας ευχαριστούμε !
Συνεχίστε έτσι Σάββα και η ομάδα σου !
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Ευχαριστούμε καλή συνέχεια και καλά κέρδη!
Ο χρήστης Αποστόλης είπε…
Φίλε μου δύο χρόνια έχω να κερδίσω ούτε πενταρι... Μεγάλη απάτη τελευταία όλα δικατους κάθε μέρα 10ευρώ και τίποτα... Ησαγγελεας χρειάζεται να τους ελέγξει στημένο παιχνίδι απάτης???όλα τα διαβάζουν ???
Ο χρήστης Αποστόλης είπε…
Θα καταστραφεις παιζε πάμε στοίχημα τρεις ομάδες δύο τρία σύστημα και θα έχεις πάντα λεφτά στην τσέπη σου!! Το κινο του μελισανιδη και τον τσεχων ξεχαστετο 99/100 κλεψια??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά. Παίζω κάθε μέρα 200 κληρώσεις στην 8άδα και βλέπω χτες πως έπιασε 10-11-12 (αφού τα έχει με πράσινο)και στην 8αδα λίγα πράγματα. Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος; Σάββα εσύ ή κάποιος άλλος φίλος να με βοηθήσει;
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Φίλε μου δεν κάνεις κάτι λάθος.Όπως επισημαίνουμε στην αρχή της στήλης οι προτάσεις μας αυτές είναι βάση πιθανοτήτων κατά την εκτίμησή μας σύμφωνα με στατιστικά για να βγουν, κάτι που όμως, δεν είναι και βέβαιο.Επίσης δεν ξέρουμε και σε ποια επιλογή θα δώσει κέρδος.Αυτό όμως που σε συμβουλεύω είναι να μην παίζεις τόσες πολλές κληρώσεις γιατί όπως είπα είναι περισσότερο θέμα τύχης και υπάρχει κίνδυνος να χάσεις πολλά χρήματα.καλό θα είναι να παίζεις λίγες κληρώσεις.
Ο χρήστης Σωτήρης Ρ. είπε…
α)Κατά τα φαινόμενα,δεν αξίζει να παίζουμε την 4δα-ακόμα κι αν πιάσουμε 4ρι,είμαστε μέσα (αναφέρομαι σε κύκλο ημέρας-τώρα,αν το πιάσουμε στην 2η κλήρωση,σωθήκαμε!) β) τις τελευταίες ημέρες,εκλείπουν οι ενημερώσεις για τις οποίες επιτυχίες-Σωτήρης Ρ.
Ο χρήστης Σωτήρης Ρ. είπε…
...επίσης,θα (μας) ήταν πολύ χρήσιμο,αν στο τέλος κάθε μήνα δημοσιεύατε πίνακα με τις επιτυχίες ανα κατηγορία -τις κερδοφόρες βέβαια ! (πχ η 5δα έδωσε κέρδος 10 φορές,η 12δα 3 κλπ.) -Ευχαριστω !
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Σωτήρη Ρ λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ενημερώνω καθημερινά για τις επιτυχίες.Ίσως στο μέλλον αν υπάρχει χρόνος να το κάνω καθώς επίσης κι αυτό της μηνιαίας επιτυχίας ανά κατηγορία το οποίο είναι πολύ καλή ιδέα.Ευχαριστώ καλή συνέχεια.
Ο χρήστης Alexandros είπε…
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε τι να παίξω μήπως κερδίσω αύριο στο Κινο έστω ένα 5/5 ή 6αρι!!!
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Αλέξανδρε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που να κερδίσεις σίγουρα.Οι προτάσεις μας είναι βασισμένες από στατιστικά και θεωρητικά εκτιμάμε ότι είναι πιθανόν να βγουν.Κάποιες φορές βγαίνουν και κάποιες όχι.Δεν είναι ποτέ κάτι σίγουρο και δε θα μπορούσε ποτε να είναι. Εξαρτάται περισσότερο από την τύχη γιατί θα πρέπει να πέσουμε και στις κληρώσεις που θα παίξουμε αν βγουν αυτοί οι αριθμοί μέσα στη μέρα.Επομένως δεν μπορώ να σε βοηθήσω να κερδίσεις σίγουρα.Αν θέλεις παίξε κάποια πρότασή μας με λίγες κληρώσεις κι αν είσαι τυχερός μπορεί να κερδίσεις.
Ο χρήστης Alexandros είπε…
Φίλε μου Σάββα αυτό θα κάνω γιατί βλέπω βγάζετε νικητές να σε ρωτήσω καλύτερα είναι να παίξω από τους αριθμούς εδώ που ανεβάζετε μέχρι 12, ή τις 3 5αδες??
Ο χρήστης Αννα είπε…
Το ενα 7αρι ημουν εγω στις 3 του μηνα.
Σας ευχαριστώ πολυ. Κάνετε πολυ καλή δουλειά!
Εχω πιασει κ 6 αρι απο εσας ξανα.
Συνεχιστε ετσι!
Συμβουλή σε οσους παίζουν πάντοτε με σύνεση!
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Άννα χαιρόμαστε ιδιαίτερα που κέρδισες από τις προτάσεις μας.Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να κερδίζεις.Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για τη συμβουλή σου.Μ'αυτή τη συμβουλή σου μου δίνεις την ευκαιρία να πω και εγώ δυο λόγια πάνω σ'αυτό. Η σύνεση και η εγκράτεια σ'αυτά τα παιχνίδια είναι το κυριότερο πλεονέκτημα για έναν παίκτη.Απλά ο παίκτης θα πρέπει να πάει στο πρακτορείο να παίξει με ένα λογικό ποσό κάποιες κληρώσεις τους αριθμούς της επιλογής που θέλει και να αφήσει την τύχη να τον βοηθήσει.Αν δεν κερδίσει να δοκιμάσει άλλη μέρα.Δεν πρέπει να το παρακάνει γιατί έτσι μπορεί να χάσει πολλά χρήματα.Καλή συνέχεια λοιπόν με σύνεση και εγκράτεια!
Ο χρήστης Unknown είπε…

Google
για το πρόγραμμα 100% του κοινού
Τι έχετε να πείτε
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σταμάτησαν οι προβλέψεις σας?
Δεν θα συνεχίσετε?
Διότι στο ένα σαιτ έχετε δύο μέρες να κάνετε προτάσεις και στο άλλο σημερα το ίδιο?
Μπορείτε να μας πληφορήσετε εάν σταματήσατε?. Σας ευχαριστώ.
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Όχι δεν σταμάτησαν οι προτάσεις. Υπήρξαν κάποια προβλήματα τα οποία ξεπεράστηκαν.
Ο χρήστης Elisabeta είπε…
Παιδιά καλημέρα!! Αλλάξτε της προτάσεις για σήμερα,μπερδευτικατε και βάλατε πάλι τα χθεσινά.

 




Ad Code