ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ετοιμάζεται το ΟΑΚΑ για την επανέναρξη της Volleyleague!

Οι εργασίες στο κλειστό ξεκίνησαν με αμείωτους ρυθμούς.

Η κεντρική σάλα στο ΟΑΚΑ έχει αρχίσει ήδη να προσαρμόζεται για να φιλοξενήσει τους αγώνες των ημιτελικών της VolleyLeague.

Τα ματς που θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη (30/6), θα οδηγήσουν δύο εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου στο μεγάλο τελικό.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο αύριο και οι επικεφαλής Θανάσης Γρυπάρης, Ρήγας Ρηγόπουλος και Γιώργος Αθανασόπουλος θα τοποθετήσουν το ειδικό δάπεδο, τους στηλοβάτες αλλά και τις ειδικές βάσεις, που απαιτούνται για τη σταθεροποίηση της κατασκευής.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Γρυπάρης:


«Είμαστε συγκινημένοι που μετά από 11 χρόνια τοποθετούμε και πάλι στο ΟΑΚΑ το ταραφλέξ του βόλεϊ. Το 2009 είχαμε ανοίξει και τις τρύπες για τους στηλοβάτες Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στο ΟΑΚΑ για τις διευκολύνσεις. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Και οι τρεις μας είμαστε εδώ από τα χαράματα και θα είμαστε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες προκειμένου να γίνει κάτι καλό για το βόλεϊ. Όσο αναπνέουμε θα υπηρετούμε το βόλεϊ και θα είμαστε μέσα στα γήπεδα για να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι τις υποδομής ενός γηπέδου που είναι δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code