ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για Τσιτσιπά και κορυφή στο UTC


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε άνετα, το Νο.103 της κατάταξης, Αλεξέι Ποπίριν με 3-1 σετ και είναι πια μόνος πρώτος στο τουρνουα Ultimate Tennis Championship!

O 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς κατά την διάρκεια του τουρνουά και δεν άφησε κανενα περιθώριο να αντιδράσει  στον νεαρό αντίπαλό του κερδίζοντας στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και χάνοντας το τέταρτο με deciding point (17-12, 20-9, 19-8, 15-16).

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την ήττα του Ματέο Μπερετίνι από τον Ντομινίκ Τιμ στέλνει τον Στέφανο στην κορυφή του ομίλου των 12 παικτών με 5 νίκες και 1 ήττα έχοντας παιχτεί τα μισά παιχνίδια πριν την τελική φάση των νοκ άουτ γύρων.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση από την τρομερή ανατροπή του Σαββάτου κόντρα στον Φελισιάνο, ο Στεφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε σε ελάχιστα σημεία από τον Ποπίριν που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο UTS αλλά φάνηκε ανέτοιμος να αντιμετωπίσει το παιχνίδι και την εμπειρία του Έλληνα άσου.

Έτσι έχοντας παίξει 6 παιχνίδια πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Στέφανος θα καταλάβει τουλάχιστον μία εκ των δύο κορυφαίων θέσεων του ομίλου και μια θέση απευθείας στα ημιτελικά νοκ ουτ, με τους Τιμ και Μπερετίνι να φαίνονται, προς το παρόν, ότι είναι οι μεγαλύτερες απειλές.

Στο άλλο παιχνίδι κορυφής της Κυριακής ο Τίμ κατάφερε να υποτάξει, τον φανταστικό μέχρι στιγμής, Ιταλό Μπερετίνι με 3-1(11-14, 17-11, 18-13, 13-12), μετρώντας πλέον νίκες εναντίων και των 2 παιχτών που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης του τουρνουά και έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο ανέβηκε στις 4 νίκες και 1 ήττα, στο τουρνουά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code