ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στην Serie A με δύο αναμετρήσεις



Η Serie A επιστρέφει και μαζί της επανέρχεται η αγωνία για το ποιος θα καταφέρει εν τέλει να κατακτήσει τον τίτλο.


H σημερινή μέρα μπορεί να έχει το ''μικρότερο πιάτο'' αγώνων, αλλά είναι δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ξεκινώντας από την πρώτη χρονικά αναμέτρηση στις 20:30έχουμε το Τορίνο-Πάρμα. Αποτελεί πραγματικά ένα σπουδαίο παιχνίδι δύο ιστορικών ομάδων της Ιταλίας και ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.

Η Τορίνο αναζητά βαθμούς που θα την απομακρύνουν ακόμη πιο πολύ από την Λέτσε και την 18η θέση που οδηγεί στην Serie B. Από την άλλη η ομάδα της Πάρμα που δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να διεκδικήσει το τρίποντο χωρίς άγχος για να πλασαριστεί ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Οι δύο ομάδες να θυμίσουμε πως πριν την διακοπή είχαν εντελώς αντίθετη πορεία με την Τορίνο δεν μπορούσε να πάρει θετικά αποτελέσματα. Απόντες για την Τορίνο θα είναι οι Ανσάλντι, Μπαζέλι και Βέρντι, ενώ για την Πάρμα οι Ινγκλέζε και Πετσέλα.

Το έτερο παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής ημέρας είναι στις 22:45 ανάμεσα στις Βερόνα και Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί πριν την διακοπή και αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη θα πλησιάσουν στον έναν βαθμό από την 6η θέση και την Νάπολι. Από την άλλη η Κάλιαρι βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως κατά την διάρκεια της διακοπής άλλαξε προπονητή, καθώς δεν έπειθε με την απόδοση της έχοντας 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πάντως περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από την στιγμή που οι συνθήκες είναι τόσο περίεργες όλα είναι πιθανά
Απόντες για την Βερόνα θα είναι ο ο μέσος Ντάντζι ενώ για την Κάλιαρι οι Ναϊνγκολάν, Φαραγκό Ρογκ, Ολίβα και ο Παβολέτι (1/0).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code