ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το πρωτόκολλο υγιεινής για την επανέναρξη της Serie A!

Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες για την επανέναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος.



Η ιστοσελίδα «sportmediaset» έφερε στο φως της δημοσιότητας τους κανόνες που θα ακολουθηθούν στους αγώνες τους ιταλικού πρωταθλήματος εν μέσω της πανδημίας.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται μέχρι 300 άτομα και το γήπεδο θα χωρίζετε σε τρεις ζώνες, περί τα 130 άτομα σε κάθε ζώνη. Οι ομάδες θα φτάνουν στο γήπεδο με όσα περισσότερα μέσα είναι δυνατόν, βανάκια, πούλμαν, ενώ θα φοράνε όλοι μάσκες. Για τους γηπεδούχους υπάρχει η πρόταση να φτάνουν στο γήπεδο με το προσωπικό τους αυτοκίνητο. Ομάδες και διαιτητές θα φτάνουν στο γήπεδο σε ξεχωριστή ώρα.

Όσοι παίκτες μένουν εκτός αποστολής θα θερμομετρούνται πριν μπουν στο γήπεδο και θα δηλώνουν σε επίσημο έντυπο τι έκαναν τις τελευταίες 14 ημέρες και αν είχαν συμπτώματα. Δημοσιογράφοι και σεκιούριτι θα βρίσκονται στο γήπεδο μέχρι ένα αριθμητικό όριο.

Θα χρησιμοποιούνται πολλά αποδυτήρια για παίκτες και διαιτητές ενώ τα ρούχα των ποδοσφαιριστών θα τοποθετούνται σε ξεχωριστό δωμάτιο. Δε θα επιτρέπονται οι χειραψίες ανάμεσα σε παίκτες και διαιτητές ενώ θα απαγορεύονται και οι ομαδικές φωτογραφίες. Μασκότ στο γήπεδο δε θα υπάρχουν, όπως επίσης και τα παιδιά που συνόδευαν τους παίκτες δε θα υπάρχουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι ομάδες μάλιστα θα μπαίνουν στο γήπεδο ξεχωριστά.

Συνεντεύξεις θα γίνονται κανονικά με 1,5 μέτρο απόσταση μεταξύ δημοσιογράφων και παικτών. Για τη συνέντευξη τύπου οι ερωτήσεις θα στέλνονται μέσω Skype ή What's up και θα τις απαντούν οι προπονητές μετά.

Να θυμίσουμε πως αν κάποιος από την εκάστοτε ομάδα βρεθεί θετικός στον ιό θα μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών, ο ίδιος μόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code