ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μονά παιχνίδια στα play-offs της SL2 και χωρίς play-out!

Όλα δείχνουν πως επανέναρξη θα έχουμε στις 29 του μήνα.



Παρόλο που υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις από τις ομάδες της Super League 2, όλα δείχνουν πως στις 29 του μήνα θα έχουμε επανέναρξη και ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ για τη διαδικασία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και μετά θα έχουμε μονά παιχνίδια για τη διαδικασία των play-offs. Λόγω του ότι τις ομάδες που θα πάρουν τις δύο τελευταίες θέσεις, δηλαδή τον Απόλλων Πόντου και την Κέρκυρα, τις γνωρίζουμε εδώ και καιρό και επειδή οι ομάδες από τη μέση του πρωταθλήματος και κάτω δε θέλουν να αγωνιστούν δε θα διεξαχθεί η διαδικασία των play-out.

 Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ έχει ζητήσει να έχουν ολοκληρωθεί και τα μπαράζ ανάμεσα σε Super League και Super League 2 μέχρι το πολύ 2 Αυγούστου. Έτσι μόλις γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, άμεσα θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας για να ξεκινήσουν τα play-offs και είναι πιθανό να έχουμε και εμβόλιμες αγωνιστικές για τα συνολικά 8 παιχνίδια που πρέπει να γίνουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code