Κρίνεται ο Θεοχάρης στα play off


Ο Βαγγέλης Θεοχάρης θα κρίνει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο Θεοχάρης είναι παίχτης από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού και ένας παίχτης που όλο αυτό τον καιρό δουλεύει αθόρυβα, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Πρόσφατα ανανέωσε έως το 2022 με το τριφύλλι, όμως δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στο ροτέισον του Παναθηναϊκού.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σε 3 θέσεις (στόπερ, δεξί μπάκ, αμυντικό χαφ), η χθεσινή εμφάνιση του βάζει σε σκέψεις το τριφύλλι, για το μέλλον του στο τριφύλλι.

Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση στο Ηράκλειο είδε ένα πολύ σωστό παιχνίδι τακτικά από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι να βγάλει προβλήματα, έκανε ένα γεμάτο ματς, σε τέτοιο βαθμό που ανάγκασε τον βοηθό προπονητή του Παναθηναϊκού, Μάκη Αγγελίνα, να τον εκθειάσει στο τέλος της αναμέτρησης.

Το σημαντικό είναι πως έφυγε αλώβητος από το ματς με τον ΟΦΗ, χωρίς να αποκομίσει κάποιον τραυματισμό, γιατί σαφώς προέχει η υγεία των παικτών, πλέον όμως μετά την χθεσινή του εμφάνιση το ζήτημα του αποκτά μια διαφορετική διάσταση. Η έλλειψη λύσεων στην δεξιά πτέρυγα κάνει “μπαμ” και όλα δείχνουν ότι η διαδικασία των playoff αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Θεοχάρη προκειμένου να (ξανά)κερδίσει πόντους στην εκτίμηση των Πράσινων και να υπολογίζεται πιο ενεργά ενόψει της νέας σεζόν. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να ενισχυθεί με δύο τουλάχιστον παίκτες στην θέση του δεξιού μπακ, αν μη τι άλλο έχει έναν δικό του παίκτη μες τα πόδια του… Σε κάθε περίπτωση οι αγώνες που απομένουν θα αποτελέσουν κριτήριο και τεστ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να “τσεκαρούν” τον ποδοσφαιριστή που απέδειξε πως μπορεί να αποτελέσει ένα νέο στοίχημα.
Ίσως η εμφάνιση στο Ηράκλειο να αποτελέσει εφαλτήριο για να χρησιμοποιείται περισσότερο στο μέλλον και σίγουρα αξίζει από τον Παναθηναϊκό,να ρίξει μια δεύτερη ματιά στον παίκτη αναφορικά με τον ρόλο και την χρησιμότητά του στην ομάδα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια