ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Phil Neville: Η συμβουλή του "Pep"

Ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Αγγλίας στην τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο του 2019 αποκαλύπτει ποιος τον ώθησε να συνεχίσει στην προπονητική.

Ο τεχνικός θα φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι του '21 μετά από τρεισήμισι χρόνια. Ο ίδιος ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με τον Pep Guardiola, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος για τη δύναμη που έχει επιδείξει και χρειάζεται στο ποδόσφαιρο. Όπως τόνισε ο Άγγλος, οι σπουδαίοι του χώρου μπορεί να σε επηρεάσουν. Ο Ισπανός για την ακρίβεια έχει κατακτήσει 30 τρόπαια κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Να σημειωθεί ότι ο Neville προσλήφθηκε στις "Lionesses" τον Ιανουάριο του '18. Οδήγησε τις παίκτριες, μάλιστα, στην επιτυχημένη πορεία στο SheBelieves Cup, όμως έχασαν 7 στα 11 ματς από το προηγούμενο έτος. Όπως επισημαίνει, όσο ωραίο και να είναι το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο, υπάρχει η περίοδος που οι παίκτριες επιστρέφουν στις ομάδες τους και ασκείται επιρροή από διαφορετικό προπονητή.

Εκτός αυτών, μετά τους 12 μήνες που θα ολοκληρώσει την πορεία του στην Εθνική, θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να ηγηθεί οποιουδήποτε συλλόγου επιθυμεί. Βέβαια, ενώ θα βρισκόταν στο πλευρό της Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό του 2021, αυτό μετακινήθηκε τον Ιούλιο του 2022. Φυσικά, ο 43χρονος έχει αναλάβει ήδη ρόλο προπονητή στη Manchester United, στην Εθνική Αγγλίας κάτω των 21 και μαζί με τον αδερφό του στη Βαλένθια. Όταν ρωτήθηκε ποιος από τους δυο είναι καλύτερος προπονητής, αυτός απροσδόκητα απάντησε η δίδυμη αδερφή του που οδήγησε την Αγγλία στο πρώτο χρυσό μετάλλιο στο netball το 2018.      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code