ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προχωράει το Pao Tv



Στον Παναθηναϊκό, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με το Pao Tv.
Εκτός των συνδρομών που θα έχουν από τον κόσμο της ομάδας και τα πακέτα, που θα δίνουν για 1 χρόνο, ή 6 μήνες, ή για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα έχουν έσοδα και από την εμπορική εκμετάλλευση. Μπορεί να χάσουν τον πρώτο χρόνο, αν δεν είναι συμφωνήσουν με την ΝΟΒΑ, αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί καθώς θα έχουν μακροπρόθεσμο κέρδος.

Το κανάλι εκτός τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, θα έχει καθημερινό πρόγραμμα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος, προχωράει με τους συνεργάτες του την δημιουργία του καναλιού, αλλά εκτός της διαδικτυακής μετάδοσης, επιθυμούν να υπάρχει και τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote Tv.

Βέβαια το θέμα της Νόβα δεν έχει κλείσει ακόμα, όμως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί, όταν γίνουν οι τελικές συζητήσεις να είναι σε θέση ισχύος. Για να συμφωνήσει με την Νόβα το τριφύλλι επιθυμεί, να εισπράξει ένα ποσό μεγαλύτερο το φετινού δηλαδή 5.3 εκκατομύρια ευρώ. Αν δεν τα βρούν τότε θα προχωρήσει το Pao Tv.

Φυσικά για να πάει καλά το εγχείρημα πρέπει, να υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πηγαίνει καλά η ομάδα. Στο τριφύλλι θεωρούν ότι με τις μεταγραφές που είδη έχουν γίνει και θα γίνουν η ομάδα την επόμενη περίοδο θα είναι ανταγωνιστική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code