ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Michaela Supple: Και με τη βούλα βοηθός προπονητή

Η νεαρή θα έχει παράλληλα και χρέη συντονιστή αναζήτησης νέων παικτριών.

Η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, Heather Dyche, ανακοίνωσε την απόφαση που λήφθηκε. Όπως τόνισε, το να προωθήσουν την Michaela σε αυτή τη θέση ήταν μια ξεκάθαρη επιλογή, καθώς αντιπροσωπεύει αυτά που έψαχναν για το πρόγραμμά τους. Σημείωσε πως δουλεύει σκληρά, είναι έμπιστη, έχει γνώσεις και είναι απίστευτος άνθρωπος. Επιπλέον, έχει αποτελέσει ήδη αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και με το νέο της ρόλο θα την ανυψώσει περαιτέρω. Ενώ είχε πολλές ευκαιρίες και προτάσεις δουλειάς, έμεινε στο πλευρό του συλλόγου, λόγω δεσίματος με αυτόν.

Πέρα από αυτά, η τεχνικός αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του να προαχθεί η πολιτεία του Νέου Μεξικού, αφού εξαιτίας της επιτυχίας που έχει η ομάδα πολλές παίκτριες και μέλη του προσωπικού παραμένουν σε αυτήν. Οι άνθρωποι της πολιτείας και οι προπονητές της είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι και προκαλεί χαμόγελα το να πλαισιώνεται η ομάδα με μια ακόμα παρουσία που έχει το μέλλον μπροστά της. Η πλέον βοηθός προπονητή, φυσικά, τις τρεις προηγούμενες σεζόν ήταν υπεύθυνη προγράμματος.

Η Supple στα λεγόμενά της θέλησε να εκφράσει την ευτυχία και την ευγνωμοσύνη της για τη θέση που της δόθηκε. Επίσης, υπογράμμισε πως από την περίοδο που έπαιζε για την Heather, την είχε ωθήσει στο να γίνει καλύτερος άνθρωπος και γι' αυτό το λόγο την εκτιμά ως μέντορα. Πρόσθεσε ότι είναι τιμή για εκείνη να συνεχίσει να εκπροσωπεί την πολιτεία της, το πανεπιστήμιο και την ομάδα την οποία υποστήριζε μια ζωή. Βέβαια, της προκαλείται θαυμασμός για τις αθλήτριες που συμμετέχουν σε αυτήν, διότι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο και ξεπερνάνε τα όριά τους.     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code