ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Mario Gomez αποσύρεται μετά την άνοδο της Στουτγάρδης στην Bundesliga



Ο πρώην διεθνής Γερμανός επιθετικός, Μάριο Γκόμεζ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 34 ετών, αφού βοήθησε τη Στουτγκάρδη να κερδίσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.


Στην τελευταία αγωνιστική της χρονιάς η Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 3-1 από τη Ντάρμσταντ, με τον ίδιο να σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας του, αλλά αυτό δεν επηρέασε την βαθμολογία καταφέρνοντας να εξασφαλίσουνε την δεύτερη θέση και μαζί το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο.

Οι πέντε φορές Γερμανοί πρωταθλητές τερμάτισαν πίσω μόνο από την Αρμίνια Μπίλεφελντ για να επιστρέψουν στην κορυφαία κατηγορία μετά από μόνο μια σεζόν απουσίας.

Στις δηλώσεις του ο Γκόμεζ είπε: «Ήταν η τελευταία μου αποστολή για τη Στουτγκάρδη. Πάντα ονειρευόμουν να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Ο Γκόμεζ, είχε πραγματοποιήσει 78 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας πριν αποσυρθεί από αυτήν πριν από δύο χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα του στη Στουτγκάρδη, κερδίζοντας την Μπουντεσλίγκα το 2006-07, πριν μετακομίσει στη Μπάγερν Μονάχου, όπου κέρδισε δύο φορές την Μπουντεσλίγκα και μια φορά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά απο 4 χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου έκανε ένα πέρασμα από την Ιταλία και την Φιορεντίνα, πήγε δανεικός στην Τουρκια και την Μπεσίκτας και επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ το 2016 πριν επιστρέψει στη Στουτγκάρδη το 2018.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code