ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Mπόγρης: «Αισθάνομαι τυχερός»

Η αγωνιστική σεζόν έληξε και για την Τενερίφη και ο Γιώργος Μπόγρης, έδωσε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στα social. 

Η Τενερίφη αν και νίκησε τους «μπλαουγκράνα», δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στα ημιτελικά του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Μπόγρης, θέλησε να πει ευχαριστώ και να αποχαιρετήσει την ομάδα  του, μέσω ίνσταγκραμ, γράφοντας τα παρακάτω λόγια.;

Αναλυτικά:

«Όταν μου είπαν ότι μπορούσα να επιστρέψω στην Τενερίφη, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πόσο τυχερός είμαι! Είμαι τυχερός που ήμουν σε αυτό το κλαμπ με αυτούς τους συμπαίκτες και με αυτούς τους προπονητές. Ήταν μία απολαυστική χρονιά. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, αλλά έχω ήδη το μυαλό μου στην επόμενη. Πολλές προκλήσεις μπροστά, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους μας και ελπίζω ότι θα δούμε το γήπεδο γεμάτο από τους οπαδούς μας, πρέπει να νιώσουμε την ενέργειά σας! Σας ευχαριστώ όλους, με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Τα λέμε τον Σεπτέμβριο!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code