ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Impossible Games: Το πείραμα των Νορβηγών ξεκινάει σήμερα…


Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε κλάδο, κάθε έθνος και κάθε άθλημα, συμπεριλαμβανομένων και του Στίβου. Ταυτόχρονα ανάγκασε τους ανθρώπους να γίνουν πιο δημιουργικοί και εφευρετικοί, όπως ο χαρισματικός Νορβηγός, Στάϊνερ Χόεν και οι συνεργάτες του, οι οποίοι κατάφεραν το «ακατόρθωτο», φίλαθλοι από 100 χώρες μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες μέσω ΕΡΤ – θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ξανά κορυφαίους αθλητές έστω και σε περιορισμένο αριθμό 13 αθλημάτων (Άλμα επι κοντώ, αγώνες μετ’εμποδίων, δισκοβολία, 3.000 μ.  στα «Impossible Games».

Ο Σουηδός, κάτοχος της παγκόσμιας επίδοσης στο άλμα επί κοντώ, Μόντο Ντουπλάντις (φώτο), ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 1.500 μ. Τίμοθι Τσεριγιοτ κι η ομάδα του, ο Νορβηγός πρωταθλητής Ευρώπης των 400 μ. Κάρστεν Βάρχολμ, ο Σουηδός παγκόσμιος πρωταθλητής της δισκοβολίας, Ντάνιελ Στόαλ, είναι μερικά από τα «αστέρια» που θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο στο Όσλο.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει σήμερα 9:00 μμ.

Το «πείραμα» του Όσλο – που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα και με τα διεθνή πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας κατά της διασποράς της πανδημίας - δεν θα είναι ένας τυπικός αγώνας Diamond League, και θα αποτελέσει και τον οδηγό για όλους τους επόμενους αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code