ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η τελική απόφαση για Παναθηναϊκό και Euroleague

Το «τριφύλλι» εδώ και μέρες, έχει ανακοινώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Euroleague, καθώς έχει πολλά παράπονα από την λίγκα, όσον αφορά τη δομή της, τα έσοδά της και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ήταν φως φανάρι, πως ο Δ. Γιαννακόπουλος, θα προέβαινε σε μία τέτοια απόφαση. Γι΄αυτό το λόγο, οι «πράσινοι», επανέλαβαν την τοποθέτηση τους, στη σημερινή γενική συνέλευση, ( 22/6) τονίζοντας την επιθυμία τους για οριστική αποχώρηση από τη λίγκα.

Εν συνεχεία, τα μέλη της Euroleague, δεν έδειξαν κοινή πρόθεση, για «συναινετικό διαζύγιο». Πράγμα το οποίο σημαίνει πως αν το «τριφύλλι», προχωρήσει τελικά σε οριστική αποχώρηση από την Euroleague, θα πρέπει να δαπανήσει το ποσό των  10 εκατομμύρια ευρώ, όπως ορίζει η απαραίτητη ρήτρα. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της λίγκας ξεκαθάρισαν ότι αν τελικά ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει, θα κάνει προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη, που θα φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.

Εν κατακλείδι, αν δε βρεθεί μία κοινή λύση, η «χρυσή τομή» σα να λέμε, για την απόφαση τελικής φυγής και από πλευρά ΠΑΟ και Euroleague, η εκάστοτε ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου,  θα αναγκαστεί να καταβάλει  ένα ποσό, στο σύνολο των 20 εκατομμύρια ευρώ, ούτως ώστε φύγουν οριστικά φύγουν από την λίγκα.

Επομένως μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός απ΄ότι φαίνεται παραμένει αναγκαστικά στην Λίγκα, νιώθοντας παράλληλα «αιχμάλωτος» της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code