ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Δεν θέλει να φύγει από την ομάδα ο ταλαντούχος μέσος της Φέγενορντ

Ο 19χρονος ταλαντούχος κεντρικός μέσος της Φέγενορντ , Ορκάν Κοκτσού επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν αλλά δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσφορά του νέου συμβολαίου που του προτάθηκε πριν από λίγο καιρό.

 Ο Τούρκος παίκτης με ρίζες από την Ολλανδία , με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Άρσεναλ και η Σεβίλλη αυτό το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος με δήλωση του στο Ολλανδικό περιοδικό <<Voetball International>> είπε ότι δεν θέλει να φύγει από τη Φέγενορντ αυτό το καλοκαίρι.

Ακόμα τόνισε: <<Δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ γιατί περνάω καλά και επιθυμώ να γίνω πρωταθλητής τον επόμενο χρόνο>>. Η Ολλανδική ομάδα προσπαθεί να πείσει τον νεαρό μέσο να υπογράψει μια νέα συμφωνία αλλά ο Κοκτσού δεν έχει μείνει μέχρις στιγμής ικανοποιημένος από τις προσφορές και αναρωτιέται αν όντως ο σύλλογος του Ρότερνταμ θέλει πραγματικά να παραμείνει.

<<Είχα μία δύο προσφορές από την ομάδα αλλά με όλο το σεβασμό δεν ήταν αυτό που περίμενα , δεν ξέρω αν σκέφτομαι καθαρά αλλά έχω την αίσθηση ορισμένες φορές ότι η ομάδα θέλει να με πουλήσει , ξέρω ότι οι ομάδες περνάνε δύσκολους οικονομικούς καιρούς και γι αυτό δεν χρειάζεται να γίνω ο παίκτης με την υψηλότερη αμοιβή , ούτε καν κοντά , απλά θέλω να μου δείξουν με κάθε τρόπο ότι με υπολογίζουν ανάμεσα στους βασικούς>>. Αυτά ήταν τα όσα ανέφερε στο Ολλανδικό περιοδικό ο ταλαντούχος μέσος ο οποίος τη φετινή σεζόν έκανε μία γεμάτη χρονιά μετρώντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 35 συμμετοχές με απολογισμό 3 τέρματα και 6 ασιστ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία στο μεταγραφικό παζάρι αγγίζει τα 12.5 εκατομμύρια ευρώ με διαρκή άνοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code