ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Detroit City: Οικοδεσπότης του Stadium Showcase


Η ομάδα ανέλαβε να διοργανώσει αγώνες στα πλαίσια του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών στις ΗΠΑ αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας που έχει ξεσπάσει, οπότε ο σύλλογος πήρε την πρωτοβουλία της οργάνωσης ματς, ώστε να δοθεί εκ νέου η δυνατότητα να αναλάβουν δράση. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 29 Ιούλη στο στάδιο Keyworth του Hamtramck, όπως ανακοινώθηκε χτες. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος άλλες τρεις ομάδες: η Lansing United, η Livonia City FC και η Midwest United FC. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα γυναικών του συλλόγου είχε προγραμματίσει να ενταχθεί στον κύκλο του αθλήματος στις αρχές Μαΐου. Ο προπονητής του σημείωσε ότι θα υποδεχτούν με ιδιαίτερη χαρά τους επικείμενους αγώνες, καθώς θα λάβουν μέρος ομάδες που έχουν επιτυχημένη πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουν οι παίκτριες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικότερα, θα υπάρξουν δυο ημιτελικοί που θα οδηγούν από τη μια στον τελικό και από την άλλη στην ανάδειξη του κατόχου της τρίτης θέσης. Βέβαια, οι λεπτομέρειες θα δοθούν αργότερα. Επιπρόσθετα, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρευρίσκονται στο γήπεδο λόγω του ιού αλλά θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση. Παρ' όλα αυτά, οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μπορέσει ο κόσμος να τους παρακολουθήσει δια ζώσης.

Ο αρμόδιος της UWS (United Women's Soccer), Joseph Ferrara Jr., έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την ενέργεια που θα λάβει χώρα στο "The Key", αφού οι Le Rouge είναι γνωστοί για τον επαγγελματισμό τους. Η αθλητική διοργάνωση στην οποία είναι υπεύθυνος, διανύει τον έκτο χρόνο της, αποτελεί τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου και περιλαμβάνει κυρίως παίκτριες κολεγίων και πρώην επαγγελματίες.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code