ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το μυστηριώδες Curon συστήνεται στο Netflix

Στις 10 Ιουνίου,πρωτοεμφανίστηκε στο Netflix η νέα ιταλική  σειρά
μυστηρίου Curon.Αποτελείται από μόλις 7 επεισόδια διάρκεια 40-50 λεπτών ανά επεισόδιο.

 Υπόθεση:
Μετά από 17 χρόνια η μητέρα δύο εφήβων επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στο Curon,όπου εν τέλει στην πορεία εκτυλίσσονται μυστήρια και γεγονότα του παρελθόντος αναγεννιουνται με την παρουσία της μητέρας και των δύο δίδυμων παιδιών της,Μάουρο και Ντάρια.

Kινηματογράφηση:
Ένα από τα δυνατά χαρτιά της σειράς καθώς τα γυρίσματα  έλαβαν χώρα στο μικρό χωριό της Βόρειας Ιταλίας ,στην λίμνη Ρέσια.Αλπικά πλάνα,πανοραμικές λήψεις από ψηλά,και εντυπωσιακά σκηνικά σε στιγμές αγωνίας είναι μερικά από τα στοιχεία που κοσμίζουν την πανέμορφη κινηματογράφηση κάνοντας παράλληλα ατμοσφαιρική την σειρά.

Πλόκη:
Η κεντρική ιδέα της σειράς είναι ενδιαφέρουσα και σου παρακινεί την περιέργεια να μάθεις τι κρύβεται πίσω από αυτό το μυστήριο,ωστόσο αδυνατεί να εμβαθύνει  περισσότερο  και να εξηγήσει αυτό το μυστήριο γιαυτό και  επικεντρώνεται περισσότερο στις σχέσεις των πρωταγωνιστών μεταξύ τους και ειδικά των εφήβων και παρεκκλίνεται με αυτό τον τρόπο από την αρχική της ιστορία.Ελάχιστη είναι και η παρουσία των flashbacks, η αναβίωση των παρελθοντικών γεγονότων της σειράς,ώστε να επεξηγούν τις καταστάσεις και να εμβαθύνουν στην κεντρική ιδέα της υπόθεσης.

Ηθοποίοι: 
Σε αυτά τα 7 επεισόδια είχαμε μία καλή ηθοποιία όχι όμως κάτι το εξαιρετικό.Ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους οι νεαροί που υποδύονταν τον Μάουρο και την Ντάρια.

Μουσική: 
Επίσης ένα από τα δυνατά στοιχεία της σειράς,εκπληκτικές μουσικές επιλογές που συνδυάζονται με την εξέλιξη της πλοκής με φόντο τα πανέμορφα σκηνικά και σκηνοθετικά πλάνα.
ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code