ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο στόχαστρο της Γουβέντους ο γιος του Κλάιφερτ

Σύμφωνα με Ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο προπονητής της Γιουβέντους , Μαουρίτσιο Σάρι είναι μεγάλος υποστηρικτής των ποδοσφαιρικών δυνατοτήτων του 21χρονου Ολλανδού εξτρέμ της Ρόμα , Τζάστιν Κλάιφερτ.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με δημοσίευση της Corriere dello Sport , ο Σάρι βλέπει στο πρόσωπο του ταλαντούχου Ολλανδού τα ποιοτικά στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα του για στις θέσεις των εξτρέμ. Επίσης στη δημοσίευση γίνεται λόγος ότι η υπόθεση του Κλάιφερτ είναι σε διαπραγμάτευση αν αυτό λέει κάτι για το μέλλον του. Για να πετύχει αυτή τη συμφωνία η Γιουβέντους με την Ρόμα , δεν είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι πολλά χρήματα αλλά να προσφέρει παίκτες στους Ρωμαίους ως έμψυχα ανταλλάγματα όπως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι , ο Κριστιάν Ρομέρο ή ακόμα και τον κεντρικό μέσο Ρολάντο Μαντραγκόρα. Ειδικά , στο προπονητικό επιτελείο της <<Γηραιάς Κυρίας>> προσομοιάζουν τον νεαρό παίκτη ως αντιγραφή του παικταρά της Νάπολι , Ντρις Μέρτενς και τον βλέπουν ως τεράστια ευκαιρία ώστε να προσθέσουν στο δυναμικό τους έναν μελλοντικό αστέρα σε ιδανική ηλικία για να λάμψει στο ανώτατο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι ο Τζάστιν Κλάιφερτ ανδρώθηκε στην ομάδα του Άγιαξ από τον οποίο τον αγόρασε η Ρόμα με 15 εκατομμύρια ευρώ με την οποία στη φετινή σεζόν μετράει σε όλες τις διοργανώσεις 27 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασιστ στο ενεργητικό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code