ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολλανδοί διεθνείς μποϊκοτάρουν τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ο Virgil Van Dijk με ανάρτησή  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα οι Ολλανδοί διεθνείς δεν πρόκειται να πάρουν ξανά συνέντευξη από την εκπομπή της Veronica Inside μετά από τα αμφιλεγόμενα σχόλια του παρουσιαστή Johan Derksen.

 Την περασμένη Δευτέρα , στην εκπομπή της Veronica Inside συζητήθηκαν οι διαμαρτυρίες για το επίμαχο θέμα του Black Lives Matter και ο Derksen πραγματοποίησε ένα κακόγουστο αστείο με τον Zwarte Piet και τον ράπερ Akwasi. Η τοποθέτηση αυτή του παρουσιαστή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με πολλές διασημότητες του χώρου να μιλούν υποτιμητικά για την συγκεκριμένη εκπομπή με αποτέλεσμα η Veronica Inside να χάσει αρκετούς χορηγούς. Από εδώ και στο εξής , οι Ολλανδοί διεθνείς δεν θα παίρνουν συνέντευξη και ούτε θα συμμετέχουν στο σόου σε οποιαδήποτε συγκυρία.

 Στο tweet του ο Van Dijk αναφέρει : <<Αυτό είναι αθώο χιούμορ; Αυτή είναι η γλώσσα της κοινότητας του ποδοσφαίρου; Αυτή είναι απλώς μία γνώμη; Άφησε το φίλε , Όχι! Αυτό ξεπερνάει για πολύ τα επιτρεπτά όρια και δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει ξαναγίνει ξανά και ξανά. Αλλά φτάνει πια αρκετά! Εμείς οι Ολλανδοί διεθνείς ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να ξαναπάρουμε συνέντευξη από αυτό το πρόγραμμα>>.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code