ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημο το διαζύγιο Γκόμες-Στουτγάρδης στο τέλος της φετινής σεζόν



Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν για τον Γερμανό στράϊκερ ισπανικής καταγωγής Μάριο Γκόμες και την Στουτγκάρδη.

Την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν επί χρόνια, πρώτα από το 2003 ως το 2009 και ύστερα από το 2017 ως και σήμερα. Πρόκειται άραγε για ένα διάλειμμα στην καριέρα του προκειμένου να ανασυνταχθεί και να τον δούμε ξανά κάπου αλλού ή και στην ίδια την Στουτγκάρδη εκ νέου ή για την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας του ως ποδοσφαιριστή και το ξεκίνημα μιας νέας καριέρας από άλλη θέση πλέον;

Ο 34χρονος κεντρικός επιθετικός της Στουτγκάρδης έχει αναμφίβολα συνδέσει το όνομά του με την Bundesliga, αφού μετράει 168 συμμετοχές σε αυτή, όπου πέτυχε 78 τέρματα, ενώ στη δεύτερη κατηγορία έχει 22 συμμετοχές και καταγεγραμμένα 6 γκολ. Στο ενεργητικό του φιγουράρουν  νίκες τόσο με τη Στουτγκάρδη όσο και με την Μπάγερν , αλλά και με την Εθνική Γερμανίας.

Η είδηση της αποχώρησης του Γκόμες από το δυναμικό της ομάδας επιβεβαιώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη και η πληροφόρηση ήρθε από τον ίδιο τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας των Σουηδών, κύριο Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος διαβεβαίωσε το φίλαθλο κοινό ότι σχετικά με το προσεχές παιχνίδι της Στουτγκάρδης απέναντι στην Ντάρμσταντ  την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του Γκόμες με την φανέλα της ομάδας του,  προτίθεται να έχει μια διεξοδική συζήτηση με τον Γερμανό άσο του ποδοσφαίρου ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τόσο την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή όσο και την ομάδα.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας οι μεταγραφές αλλά και οι αποχωρήσεις παικτών ή του προπονητικού δυναμικού και του τεχνικού επιτελείου από τις ομάδες μαζί με την οικονομική δραστηριότητα καθορίζουν κατά πολύ το αθλητικό σκηνικό του ποδοσφαίρου και τις εξελίξεις σε αυτό.

Εμείς ευχόμαστε στον Γερμανό στράικερ καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει στην επαγγελματική του ζωή από εδώ και πέρα, με την ελπίδα να τον ξαναδούμε στα γήπεδα από οποιοδήποτε πόστο και σε οποιαδήποτε ομάδα επιλέξει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code