ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ψάχνει τα πατήματα του ο Βέλλιος...




Ο Απόστολος Βέλλιος δίχως καμία αμφιβολία αποτελεί μια ποιοτική λύση για την επιθετική γραμμή του Ατρόμητου, ωστόσο φέτος απέχει πολύ από τα δικά του στάνταρ, ωστόσο κατά καιρούς έβρισκε τον καλό του εαυτό.





Ο Απόστολος Βέλλιος το περασμένο καλοκαίρι, μη καταφέρνοντας να πετύχει όσα θα ήθελε με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ επιθυμούσε τον επαναπατρισμό του για δεύτερη φορά, έτσι ώστε να ξαναβρεί τα πατήματα του. Ο Ατρόμητος ενδιαφέρθηκε λίαν συντόμως για την περίπτωση του και ο «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών δεν άργησε να έλθει. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του 28χρονου επιθετικού με την ομάδα του Περιστερίου, φαινόταν καθαρά πως ο Βέλλιος ήθελε τον χρόνο του να προσαρμοστεί, καθώς στη Νότιγχαμ Φόρεστ οι εμφανίσεις του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Παρ' όλα αυτά, ο Έλληνας επιθετικός έδειξε τα στοιχεία πολλάκις που έκαναν στο παρελθόν την Έβερτον να δαπανήσει σημαντικό ποσό για να τον κάνει δικό της.

Το «καυτό» ξεκίνημα και η μετέπειτα «ξηρασία»

Η «παρθενική» συμμετοχή του Απόστολου Βέλλιου με τη φανέλα του Ατρόμητου δεν ήταν η ιδανική, αλλά αυτό ίσχυε συνολικά για τους Περιστεριώτες, καθώς ο Ατρόμητος δεν ήταν ανώτερος της Λάρισας στη μεταξύ τους ισοπαλία (1-1). Ωστόσο, τη 2η αγωνιστική της Super League 1, ο Βέλλιος πέτυχε μια... γκολάρα ενάντια στη Λαμία (2-2) με ψαλιδάκι από μακρινή απόσταση. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική, σε αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε δις, παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του. Παρ' όλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς ο Βέλλιος στη συνέχεια σκόραρε όσα τέρματα σκόραρε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε στην 8η αγωνιστική εναντίον του Πανιωνίου, στην 13η εναντίον του Άρη στο Περιστέρι και στην 15η εναντίον της Λαμίας. Εκ του αποτελέσματος  μιλώντας, 6 τέρματα σε 21 εμφανίσεις πρωταθλήματος και 8 τέρματα σε 30 εμφανίσεις συνολικά δεν είναι θετικά νούμερα για την πρόοδο του Βέλλιου, ωστόσο αν το δεις αγωνιστικά ο άλλοτε επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ προσφέρει σε περισσότερους τομείς του παιχνιδιού κι όχι μόνο στο σκοράρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βέλλιος μπορεί να τα πάει καλύτερα και έχει καιρό για να επιστρέψει στις καλές του αγωνιστικές ημέρες. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code