ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Φάκελος Φετφατζίδη


Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έχει προσελκύσει ομάδες από την Αραβία εδώ και καιρό, φτάνοντας προτάσεις 1,5 εκατομμυρίου ευρώ αλλά οι Κίτρινοι θέλουν 2 ακατέβατα.


Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Άρης, δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Φετφατζίδη σε περίπτωση που θελήσει να φύγει, αλλά αυτό θα γίνει με την κατάλληλη δυνατή πρόταση. Ο Άγγελος Χαριστέας, έχει συναντηθεί μαζί του και συζήτησαν περί αυτών των ενδεχομένων, αλλά ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει στην κατάλληλη πρόταση που θα είναι συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Σε περίπτωση όμως που δεν συμβεί αυτό, ο Φετφατζίδης, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και στην ΠΑΕ σκέφτονται το ενδεχόμενο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του για άλλον ένα χρόνο στην περίπτωση παραμονής του.

Οι ομάδες από την Αραβία, προσέγγισαν τους Κίτρινους δύο φορές, με προτάσεις στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με τον Άρη να ζητάει 2 ακατέβατα. Είναι δεδομένο πως ομάδες από την Αραβία θα έδιναν 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Οπότε μέχρι νεωτέρας, ο Φετφατζίδης είναι παίκτης του Άρη και αναμένονται εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Είτε της πρότασης που θα είναι ιδανική για όλους, ή την παραμονή του έμπειρου μεσοεπιθετικού στους Κίτρινους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code