ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Γουάλι κατεβαίνει ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Σίμος, έχει δώσει την ευκαιρία στον Όσκαρ Γουάλι, απ΄την αρχή των play offs, να αγωνιστεί, αφού θέλει να έχει πανέτοιμο τον Σωτηρίου, για την Ευρώπη.

Δυστυχώς έως τώρα, η ομάδα των Κρητικών, αν και το έχει προσπαθήσει, δεν έχει πάρει κάποια νίκη ακόμα. Βέβαια αυτό δεν οφείλεται προφανώς μονάχα στον Ισπανό γκολκίπερ. Και παρά τις κακές κριτικές που έλαβε, ο Γουάλι, έδειξε όσο καλύτερο εαυτό μπορούσε, σε όλα τα ματς.

Επομένως, αυτό που αποφασίστηκε απο το τεχνικό team του ΟΦΗ, είναι να παίξει ο Ισπανός τερματοφύλακας, στο παιχνίδι της Τετάρτης, στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό, εν όψει της 5ης αγωνιστικής και μετέπειτα να μπει ο Σωτηρίου, στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια.

Άλλωστε, αυτή η απόφαση είχε παρθεί εξ αρχής, ούτως ώστε να δοκιμαστεί ο Γουάλι σε παιχνίδια με πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους, μιας και μέχρι στιγμής, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία, αφού βασικός τερματοφύλακας, ήταν ο Σωτηρίου. Εν κατακλείδι, ο στόχος ήταν ούτως ή άλλως απ΄την αρχή, να μοιραστούν οι αγώνες, ανάμεσα στους δύο γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων» και την πρεμιέρα του β΄γύρου, να κάνει ο Δημήτρης Σωτηρίου, που θα είναι εντός με τον ΠΑΟΚ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code