«Τελειωνει» του Ενομπακάρε. Ενθουσιασμένος που θα παίξει στην ΑΕΚ


Ένα μόλις έγγραφο φαίνεται πως χωρίζει την τελική συμφωνία ΑΕΚ-Γούλβς για να τελειώσει η μεταγραφή του Ενομπακάρε στην Ένωση.
Ο ατζέντης του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Τάι, που έπαιξε σε Ηρακλή και Αγροτικό Αστέρα, μετέφερε στην "Ώρα των Σπορ" τον ενθουσιασμό του πελάτη του για την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ΑΕΚ.

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά, περιμένουμε ένα χαρτί από την Γούλβς για να είναι όλα ρυθμισμένα και να υπογράψουμε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και θα ζήσει σε μια πόλη όπως η Αθήνα. Είναι απολύτως ενημερωμένος για την ιστορία του συλλόγου και το έργο του νέου γηπέδου κι ανυπομονεί να μπει στην ‘Αγια-Σοφιά’ με τη φανέλα της ΑΕΚ» ανέφερε αρχικά για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό ο μάνατζερ του.

«Έχει μιλήσει με τον Καρέρα, τον οποίο χαρακτηρίζει σπουδαίο προπονητή και νιώθει ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί μαζί του και θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί δίπλα του. Έχει καλή άποψη για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, πιο πολύ όμως για τον Αραούχο. Γι’ αυτόν υπάρχει ένας θαυμασμός και ανυπομονεί να βρεθεί μαζί του στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια