ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αθηναϊκό ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας

Η πρεμιέρα των playoff βρίσκει αντιμέτωπους ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σε ένα αγώνα με πολλά ερωτηματικά .
Όπως και σε όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας μετά την διακοπή, έτσι και σε αυτό, οι ομάδες προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική αποχή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων.

Σε αυτήν την κατάσταση λοιπόν ο Δικέφαλος παίζει στα playoff με μοναδικό κίνητρο την έξοδο στο Champions League ένα στόχο που μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ μοιάζει ιδιαίτερα ρεαλιστικός. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται για μια θέση που δίνει την έξοδο στην Ευρώπη ,χωρίς όμως αυτή να είναι εγγυημένη λόγω της υπάρχουσας τιμωρίας.

Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την αναμέτρηση καθώς έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της αλλά και λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην μεριά των Πρασίνων μεταξύ διοίκησης και παικτών/προπονητών. Βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια πως είναι πολύ επικίνδυνος ασχέτως των περιστάσεων και έχει την ικανότητα να πάρει κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έτσι μόνο εύκολο δεν θ α μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό το παιχνίδι.

Από τη μεριά των γηπεδούχων η πιθανότερη διάταξη μοιάζει το 4-3-3 με Μπάρκα στο τέρμα, Βράνιες  Τσιγκρίνσκι  στα στόπερ και στα μπάκ Χούλτ/Λόπες και Μπακάκης ,στο κέντρο πιθανότατα θα δούμε το δίδυμο Ζιμάνσκι-Κρίστισιτς με τον Μάνταλο μπροστά τους και επιθετική τριάδα Βέρντε Λιβάγια Ολιβέιρα αφού ο Αραούχο μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του και δύσκολα θα πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Το τριφύλλι όπως όλα δείχνουν θα κατέβει με μια διάταξη 4-2-3-1 όπου κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Διούδης  στην άμυνα μάλλον θα δούμε  Γιόχανσον ,Σενγκεφελντ, Κολοβέτσιο και Χατζηθεοδωρίδη. Στον άξονα ο Κουρμπέλης θα έχει για παρτενέρ τον Ανουάρ και μπροστα τους θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης ,Ναγκί(Κολοβός) ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Φεντερίκο Μακέντα .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code