ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέννις: Ξέσπασμα κατα Τζόκοβιτς ο Κύργιος!


Αιχμηρό μήνυμα στο Twitter ανέβασε πριν λίγη ώρα ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, έπειτα από την είδηση ότι o Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στο Covid-19 .

Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει η είδηση ότι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε θετικός στον covid-19 έπειτα από πάρτι που παραβρέθηκε, έπειτα απο το τουρνουά που διωργάνωσε ο ίδιος.

Ο Κύργιος ήταν ένας από τους πρώτους τενίστες που από την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι εικόνες και τα video με τους Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ να γλεντούν ημίγυμνοι σε πάρτι στο Βελιγράδι είχε εμφανιστεί αντίθετος με αυτή τους την κίνηση.

Ο Αυστραλός τενίστας λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του θετικού δείγματος του "Noλε" ανέβασε στο Twitter το video με το πάρτι και έγραψε:

«Οι προσευχές μου σε όλους τους παίκτες που ήρθαν σε επαφή με τον κορωνοϊό. Μη με αναφέρεται για οτιδήποτε έχω κάνει που είναι ανεύθυνο ή έχει αποδοθεί ως ηλιθιότητα. Αυτό ξεπερνά τα όρια».

Ο Αυστραλός τενίστας λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του θετικού δείγματος του "Noλε" ανέβασε στο twitter το video με το πάρτι και έγραψε: «Οι προσευχές μου σε όλους τους παίκτες που ήρθαν σε επαφή με τον κορωνοϊό. Μη με αναφέρεται για οτιδήποτε έχω κάνει που είναι ανεύθυνο ή έχει αποδοθεί ως ηλιθιότητα. Αυτό ξεπερνά τα όρια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code