ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης και ΟΦΗ ρίχνονται στην μάχη των Πλέι οφ σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση


Ξεκινάει η δράση στην Superleague, με την πρώτη αγωνιστική των Πλέι οφ και Πλέι άουτ. Το πρώτο παιχνίδι χρονικά των Πλέι οφ είναι το Άρης ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 21:30 σήμερα, ζωντανά από το Novasports.


Ένα παιχνίδι που αναμένουμε να δούμε ναι μεν δύο ομάδες ανέτοιμες, αλλά η συνολική τους πορεία μέχρι στιγμής στην κατηγορία, είναι καλή οπότε το ενδιαφέρον θα είναι στα ύψη. Μίκαελ Ένινγκ και Γιώργος Σίμος, προετοίμασαν τις ομάδες τους κυρίως με προπονήσεις τακτικής ούτως ώστε να μπούνε οι ποδοσφαιριστές, ακόμη καλύτερα στο κλίμα.

Στα αγωνιστικά, οι δύο προπονητές μετρούν απουσίες. Βέβαια του Άρη, είναι καθαρά επιλογές προπονητή συν τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ματίγια. Ενώ στον ΟΦΗ, έχουν μερικά προβλήματα τραυματισμών. Ο Ένινγκ λοιπόν δεν έχει στην διάθεσή του τον Ματίγια και άφησε εκτός αποστολής Σούντγκρεν και Ντιγκινί. Ο Γιώργος Σίμος, δεν υπολογίζει τους Βαζ, Δερμιτζάκη, Τσιλιανίδη και Φελίπε Σόουζα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης:
Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

ΟΦΗ:

Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Nabi, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος, Figueiredo.

Πιθανές ενδεκάδες:
Άρης: Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ροζ Κόρχουτ, Σάσα, Μπα, Λάρσον, Φετφατζίδης, Γκάμα και Ιντέγε.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Νέιρα, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code