ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προπονήθηκε για τελευταία φορά με τον Άγιαξ ο Ζιγέχ


Το Σάββατο προπονήθηκε για τελευταία φορά με τον Άγιαξ ο Χακίμ Ζιγέχ,πριν την ολοκλήρωση της μετακόμισης του στην Τσέλσι.



Σε κλίμα συγκίνησης,με πολλά όμως χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις κλείνει το κεφάλαιο Άγιαξ για τον 27χρονο Μαροκινό,ο οποίος βρέθηκε για τελευταία φορά στο De Toekomst ως ποδοσφαιριστής του Αίαντα.Μετά από μία τετραετία στο Άμστερνταμ,ο Ζιγέχ θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Τσέλσι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Άγιαξ δήλωσε: Νιώθω περίεργα,αλλά τώρα καταλαβαίνω πως είναι πράγματι η τελευταία φορά.Ένιωθα πάντα πως ήμουν σπίτι μου εδώ.Το πρωτάθλημα,οι κατακτήσεις κυπέλλων,αλλά και τα μικρά πράγματα και το χιούμορ στις προπονήσεις.Θα μου λείψουν όλα αυτά.Επίσης τα παιδιά δεν είναι απλοί συμπαίκτες για εμένα πλέον,αλλά φίλοι.

Ο προπονητής του Άγιαξ,Έρικ τεν Χαχ χαρακτήρισε παράδειγμα τον Ζιγέχ για τα παιδιά των ακαδημιών:  Ο Χακίμ πηγαίνει στην Τσέλσι ως ένας άντρας πλέον.Οι νεαροί παίκτες πρέπει πρώτα να γίνουν καλοί εδώ.Πρέπει πρώτα να γίνουν οι καλύτεροι και να κερδίσουν τίτλους.Μόνο μετά από αυτό να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Ζιγέχ αποχωρεί από τον Άγιαξ,έχοντας πραγματοποιήσει 165 συμμετοχές με 48 γκολ και 82 ασσίστ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code