ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δικαστική εντολή αποτρέπει τον υποβιβασμό Αμιάν και Τουλούζ


Δικαίωσε Τουλούζη και Αμιάν το ανώτατο γαλλικό δικαστήριο καθώς έκρινε παράνομο τον υποβιβασμό των ομάδων ενώ παράλληλα  επέβαλε στην γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να επανεξετάσει την διαμόρφωση της "Ligue 1" στα πλαίσια της απόφασης αυτής.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η "F. F. F." θα πρέπει να βρει άμεση λύση έτσι ώστε να τηρηθεί το μονοπάτι της νομιμότητας που υπέδειξε. Το επικρατέστερο σενάριο είναι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν να συμπεριληφθουν 2 ομάδες επιπλέον έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω επιπλοκές καθώς η ομοσπονδία έχει ήδη δεσμευτεί με τον προβιβασμό των Λοριάν και Λενς.

Το εναλλακτικό σενάριο είναι η επανέναρξη της φετινής σεζόν. Ιδιαίτερος υποστηρικτής αυτού του σεναρίου είναι ο πρόεδρος της Λυών καθώς κυνηγάει τις ελπίδες της ευρωπαϊκής συμμετοχής του συλλόγου του ομως οι πιθανότητες να  πραγματοποιηθεί η επιθυμία του τείνουν προς το μηδέν για δύο λόγους. 

Αρχικά, το ίδιο δικαστήριο που επέβαλε στην γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναδιαμορφώσει το γαλλικό πρωτάθλημα απέρριψε το ενδεχόμενο επανέναρξης της διοργάνωσης. Το δεύτερο εμπόδιο του εγχειρήματος είναι ότι σε περίπτωση επαναδιακοπής του πρωταθλήματος ίσως θα είναι πολύ αργά για να γυρίσουν πίσω στο πρώτο σενάριο καθώς υπάρχει δεδομένη διορία για τον ορισμό της τελικής απόφασης της ομοσπονδίας γισ την επόμενη μέρα του γαλλικού πρωταθλήματος. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code