ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ερυθρόλευκο πάρτι με καλεσμένο τον Παναθηναϊκό


Ο Ολυμπιακός, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα συνέτριψε με 3-0 τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός με το γρήγορο γκόλ του Γκιγιέρμε στο 5 λεπτό, ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βγάλει αντίδραση.

Μετά και το 2-0 του Ελ Αραμπι ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση του παιχνιδιού και δεν ανέβασε απόδοση καθώς είχε στο μυαλό του τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Το γκολ του Καφού στο 90+1 απλά έβαλε το θαυμαστικό σε μια πολύ όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα οι απουσίες, του στοίχισαν αρκετά όπως και το ότι δεν έχει κάποιο στόχο στα play off. Στον Παναθηναϊκό οι μόνοι που σώθηκαν από το ναυάγιο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ήταν ο Διούδης με τον Χατζηγιοβάννη. Χωρίς πλάγια μπάκ καθαρά ο Παναθηναϊκός υπέφερε από τον Ολυμπιακό, όπου τα δύο πρώτα γκολ του ήρθαν από την πλευρά του Χατζηθεοδωρίδη. Στο 2 ημίχρονο κάπως βελτιώθηκε η εικόνα του Παναθηναϊκού όπου είχε την μπάλα στα πόδια του και έκανε κάποιες φάσεις, με καλύτερη την κεφαλιά του Καμπετσή στο 89.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code