ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το φοβερό σχόλιο του Αγγουέρο

Φανερά απογοητευμένος ο Σέρχιο Αγγουέρο, από τις επιδόσεις του στο ματς με την ΚΠΡ, σχολίασε ειρωνικά ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έκανε τίποτα και πως το γκολ τίτλου μπήκε κατά τύχη.

Ακόμα θυμούνται οι «φίλοι» της Μάντσεστερ Σίτι, το πιο συγκλονιστικό φινάλε σεζόν στην Premier League, που συνοδεύτηκε με τον τίτλο στο 93 επί της ΚΠΡ, κάθε φορά που βλέπουν ή ακούν ότι παίρνει την μπάλα στα πόδια του ο Σέρχιο Αγουέρο.

Χάρη στον 32 χρόνο Αργεντινό η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά παρ΄όλα αυτά, δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος. Συγκεκριμένα δεν θεωρεί πως έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του, στην συγκεκριμένη, περιβόητη αναμέτρηση. δηλώνει πως το μόνο που έκανε μέχρι τη φάση του 93ου λεπτού ήταν να περιφέρεται στο γήπεδο και ότι ακόμα και το χρυσό γκολ προήλθε από ένα σουτ... προσευχή, χωρίς να έχει υπολογίσει την κατάληξή του.

Το επικό σχόλιο που έκανε στο κανάλι της «Sun» στο you tube πάντως ήταν αρκετά χαρακτηριστικό, για να θυμάται τις επιδόσεις του στο συγκεκριμένο ματς:

«Δεν έκανα τίποτα σε εκείνο το παιχνίδι, ελάτε τώρα, έξυνα τα @@@@@ σε ολόκληρο το ματς. Το μόνο που αποκόμισα ήταν μια κλωτσιά στην πλάτη και τίποτα άλλο... μέχρι να έρθει το γκολ. Σας ορκίζομαι, παιδιά, ότι δεν ήθελα να κλωτσήσω την μπάλα όπως το έκανα. Δεν ήθελα να την στείλω εκεί. Αν σούταρα όπως ήθελα θα είχε κοντράρει η μπάλα στους αμυντικούς και δεν θα είχε γίνει ποτέ γκολ. Ευτυχώς σκόραρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code