ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η «χρυσή» ισοπαλία και τα χρήσιμα συμπεράσματα



Ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει... αλώβητος από το «Θ. Κολοκοτρώνης» καθώς ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αστέρα, παίρνοντας έτσι το αβαντάζ για την πρώτη θέση στη διαδικασία των Play-Out. 



Η σημερινή αναμέτρηση του Ατρόμητου στην Τρίπολη αφενός ήταν μια αρκετά δύσκολη «αποστολή» κι αυτό το γνώριζαν άπαντες στην ομάδα κι αφετέρου ήταν ένα... δυνατό τεστ, ώστε να φανεί το σημείο που βρίσκεται αγωνιστικά το «αστέρι». Εκ των υστέρων, η ομάδα του Περιστερίου καταρχάς πήρε ένα... τεράστιο αποτέλεσμα ενόψει της «μάχης» για την πρωτιά στα φετινά Play-Out, ενώ παράλληλα ο Σάββας Παντελίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τη σημερινή αναμέτρηση. Το «αστέρι» έδειξε χαρακτήρα στη σημερινή αναμέτρηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το εν λόγω, ήταν η «πινελιά» του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα και κάτι που έλειπε από την αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν έως ότου αναλάβει ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός. Η ομάδα του Περιστερίου γνώριζε τι ήθελε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και αγωνιζόταν αποκλειστικά γι' αυτό. 

Το «νωθρό» πρώτο μισάωρο και η μετέπειτα υπεροχή 

Ήταν ιδιαιτέρως εμφανές πως ο Ατρόμητος στα πρώτα λεπτά της σημερινής αναμέτρησης δεν «πατούσε» καλά, με την ομάδα του Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις πρώτες κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στο 33' οι Ακρίτες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Πασαλίδη, νικώντας τον Γούτα στον «αέρα» με την αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου να απουσιάζει από τον αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά, το εν λόγω τέρμα λειτούργησε ως «ξυπνητήρι» για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, καθώς στη συνέχεια είχε τόσο την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ παράλληλα στα μετόπισθεν δεν ανησύχησε πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών αγώνα, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Ρισβάνη, ο οποίος - έπειτα από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκο Γκάλο - εκμεταλλεύθηκε την «άστοχη» έξοδο του Παπαδόπουλου στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη διαχειρίστηκε με άψογο τρόπο το ισόπαλο σκορ και κατάφερε να φύγει με το «χρυσό» αποτέλεσμα από την Τρίπολη. 

Ανησυχητικό το «άδειασμα» μετά το 60' 

Πέραν των θετικών στοιχείων που είδαμε από την ομάδα του Ατρόμητου, υπήρχε ένα στοιχείο το οποίο - κατ' εμέ - θα έπρεπε να προβληματίσει το τεχνικό επιτελείο του «αστεριού». Μιλάω φυσικά για το ξαφνικό «άδειασμα» των παικτών του Σάββα Παντελίδη με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ατρόμητου φαίνονταν αρκετά κουρασμένοι, το οποίο επέφερε αρκετές «επισκέψεις» των γηπεδούχων στα «καρέ» του Μανδά. Ενδεχομένως η κόπωση να οφείλεται στη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω κορωνοϊού, ωστόσο είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου, έτσι ώστε να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Χαρίση, ο Έλληνας μέσος γλύτωσε τα... χειρότερα,καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ατρόμητου κάνουν λόγω για ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο δεν θα αφήσει τον Χαρίση εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code