ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον από Πρέμιερ Λιγκ για το κανόνι της Βόλφσμπουργκ

Σύμφωνα με την διάσημη Γερμανική εφημερίδα BILD , δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας , η Άρσεναλ και η Νιούκαστλ ενδιαφέρονται για τον 27χρονο διεθνή Ολλανδό επιθετικό της Βόλφσμπουργκ , Βουτ Βέγκχορστ.

Ο Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής για άλλη μία φορά εντυπωσίασε με την φανέλα των "Λύκων" τη φετινή σεζόν σκοράροντας 17 τέρματα στο πρωτάθλημα όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Η συγκεκριμένη φόρμα του Βέγκχορστ δεν έχει περάσει απαρατήρητη σε ολόκληρη την Ευρώπη και σύμφωνα με την έγκυρη Bild , η ομάδα της Άρσεναλ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του 27χρονου έχοντας ισχυρό ανταγωνισμό όμως από την Νιούκαστλ.

Αμφότερες οι δύο πλευρές προσανατολίζονται να βάλουν στο τραπέζι το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του πρώην σταρ της ΑΖ Άλκμααρ. Από την πλευρά της Νιούκαστλ , υπάρχει στα σκαριά η συμφωνία με τους Σαουδάραβες επενδυτές για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και έτσι μέσω αυτής της εξέλιξης δεν θα έχει θέμα να διαθέσει ζεστό χρήμα αναφορικά με την περίπτωση του παικταρά-φορ της Βόλφσμπουργκ.

Να σημειωθεί πως ο 27χρονος επιθετικός έκανε μία γεμάτη χρονιά δίχως τραυματισμούς μετρώντας σε όλες τις διοργανώσεις 42 συμμετοχές με απολογισμό 20 τέρματα και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code