ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Άρης: Παιχνίδι με διαφορετικά κίνητρα για τους δύο αντιπάλους


Οι δύο νικητές της πρώτης αγωνιστικής μάχονται σήμερα στις 21:30 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για το σερί ο Ολυμπιακός, για το γόητρο ο Άρης.


Οι δύο αντίπαλοι έκαναν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα, με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίο τράβηξαν το κουπί μέσα στην σεζόν να είναι στις αποστολές. Ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη για να συνεχίσει το σερί του αήττητου που έχει την φετινή σεζόν, ενώ ο Άρης παίζει κυρίως για το γόητρο και την διεύρυνση του καλού σερί των τελευταίων αγώνων.

Στα αγωνιστικά, οι Ερυθρόλευκοι, δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Σεμέντο ο οποίος είναι ουσιαστικά η μόνη μεγάλη απουσία του αγώνα. Στον Άρη, όλα πήγανε καλά ολόκληρη την εβδομάδα και ο Ένινγκ έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μπα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ρόζ, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Γκάμα, Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Άρης:
Κουέστα, Έμαν, Ρόζ, Σόουζα , Βέλεθ, Δεληζήσης, Μπακούτσης, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μπα, Ντουάρτε, Τόνσο, Μαρτίνεζ, Μαντσίνι, Λάρσον, Γκάμα, Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code