ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι αποδείξεων

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ  μάχονται σήμερα για το δεύτερο εισιτήριο
που οδηγεί στον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.Ο Ολυμπιακός μάχεται για την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ ενώ ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπέλλου.
Η αναμέτρηση θα κάνει σέντρα στις 21:30 στο «Καραϊσκάκης»
Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει 3-2 νικηφόρα για τον ΠΑΟΚ σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι χωρίς κόσμο.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την νίκη 3-0 επί του ΠΑΟ και είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι,ενώ ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την νίκη ανατροπή επί του ΟΦΗ με 3-1 για τις ανάγκες των πλέι-οφ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΌ ΟΜΑΔΩΝ:
Για τον Ολυμπιακό ο Μάρτινς πήρε 25 ποδοσφαιριστές ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Βαλμπουενά ωστόσο η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.Απο την άλλη ο ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά τους Πέλκα Βιερίνια παρότι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.
ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code