ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σοκ στη Φέγενορντ: Τέλος ο Ντιρκ Κάουτ

Πριν καν ακόμα αναλάβει την ομάδα της καρδιάς του , ο γνωστός Ολλανδός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής , Ντιρκ Κάουτ , αποχώρησε από την θέση του προπονητή της ομάδας της Φέγενορντ.

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ προέβει σε αυτή τη κίνηση διότι ήθελε να είναι κοντά στα παιδιά του μετά από τον χωρισμό με την γυναίκα του. Ο Ολλανδός προπονητής εμφανιζόταν εκ των φαβορί για να αναλάμβανε την πρώτη ομάδα της Φέγενορντ μαζί με τον Χένρικ Λάρσον μετά και την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει στην ομάδα της Κ19 της Φέγενορντ αλλά οι σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική του ζωή , τον ανάγκασαν να αλλάξει τα πλάνα του και στα επαγγελματικά του σχέδια.

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Τα παιδιά σίγουρα για εμένα έχουν προτεραιότητα αυτή την στιγμή και είναι πιο σημαντικά από το να γίνω εγώ προπονητής της Φέγενορντ κάτι που μπορεί να γίνει και στα επόμενα χρόνια. Έπρεπε δήλαδή να τους τονίσω πως η μαμά τους κι εγώ θα ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Θα προσπαθήσω να μείνω κοντά τους πάντα παρών ώστε να τους στηρίξω όσο μπορώ περισσότερο. Πάντα ήμασταν κοντά σαν οικογένεια πάντως. Είχαμε περάσει πολλές καλές οικογενειακές στιγμές ήταν ήμασταν στο Λίβερπουλ και όχι μόνο. Και γι αυτό με πονάει τόσο πολύ αυτή η εξέλιξη τώρα, λίγα χρόνια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας», όπως σημείωσε σε γνωστό Ολλανδικό μέσο ο Ντίρκ Κάουτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code