ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για την Μπαρτσελόνα, έσωσε το τρίποντο ο Ράκιτιτς!

Κατάφερε να πάρει το τρίποντο η Μπαρτσελόνα κόντρα στην καλά στημένη Μπιλμπάο.


Χωρίς να εντυπωσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα της Βαρκελώνης κρατάει μόνο τους 3 βαθμούς και τίποτα περισσότερο.

Χωρίς νεύρο, με έλλειψη κινητικότητας στην επίθεση και αρκετά ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς ιδιαίτερη δημιουργία, η ομάδα του Σετιέν δυσκολεύτηκε, αλλά βρήκε τελικά τον τρόπο να κερδίσει, από μια ενέργεια του Λιονέλ Μεσσι, από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Ράκιτιτς σκοράροντας το 1-0 στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μέχρι εκείνο το λεπτό δεν έχουμε να θυμηθούμε τίποτα το αξιόλογο μπροστά στις 2 εστίες.

Μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους έδωσαν οι αλλαγές της, με εξαιρετική εμφάνιση από τον πιτσιρικά Ρίκι Πουΐγ, αλλά και από τον σκόρερ Ιβάν Ράκιτιτς, ενώ με πολύ όρεξη αγωνίστηκε και ο Ανσού Φάτι, που πάντως έπαιξε λίγο στον αγώνα.

Εφόσον ήρθε το γκολ, η Μπαρτσελόνα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και διασφάλισε την νίκη που την φέρνει προσωρινά στην κορυφή, αναμένοντας το αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενεί σήμερα 24/6 και ώρα 23:00 την Μαγιόρκα.

Οι Μπλαουγκράνα χρειάζονται βελτίωση, ενόψει του δύσκολου προγράμματος. Αναλυτικά τις 4 επόμενες αγωνιστικές οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Θέλτα εκτός, την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός, την Βιγιαρεάλ εκτός και τέλος την Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι στο Καμπ Νόου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code