Μάρτινς:Θέλουμε να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής
μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ με 1-2.Ο Μαρτίνς μετά την λήξη του αγώνα μίλησε για το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και για τον στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα.
"Ακόμη δεν είμαστε πρωταθλητές, αφού εκκρεμούν κάποιες αποφάσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να κερδίζουμε. Θέλουμε να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα παρουσιάζει ένα υπέροχο πρόσωπο".

Για το πολύ καλό πρώτο μέρος: "Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ημίχρονο δεν είναι πάντα το καλό μας ημίχρονο. Κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Σήμερα κάναμε όντως τον καλύτερο πρώτο ημίχρονο μας, αλλά ίσως κάναμε και το χειρότερο δεύτερο".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: "Είναι συλλογική δουλειά. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή χρονιά. Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, καλά παιχνίδια και δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε έναν μόνο παίκτη. Η πραγματική διαφορά είναι ο Κώστας Φορτούνης, όπου παρουσιάζει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο".

Για τον Κώστα Φορτούνη: "Γνωρίζουμε τον Φορτούνη και τις δυνατότητές του και περιμένουμε να δούμε και πάλι την ποιότητά του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια