Σφοδρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Αυγενάκη


Ανακοίνωση «φωτιά» εξέδωσε μόλις η ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίων του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να χτυπήσει πλαγίως την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αλλά και τον Δημήτρη Μελλισανίδη.
 
Συγκεκριμένα καταγγέλλουν, πως ο υφυπουργός αθλητισμού, προσπαθεί να επαναφέρει, μεσώ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι Αθλητισμού, έναν νόμο που είχε καταργηθεί επί Βασιλειάδη και ουσιαστικά επαναφέροντας το κώλυμα που υπήρχε στον Δημήτρη Μελλισανίδη λογο του ΟΠΑΠ με την ενασχόληση του με την ΑΕΚ.

Αυτό έχει κάνει έξαλλους όλους στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, και ειδικά τον ισχυρό άντρα της ομάδας, εκδίδοντας άμεσα ανακοίνωση-απάντηση προς τον Υφυπουργό και καλώντας τον να παραιτηθεί.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Για μία ακόμα φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, δεν διστάζει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και να επιβεβαιώσει τα συμφέροντα. τα οποία εξυπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας του, επιχειρώντας ξεκάθαρα στην τροπολογία, την οποία με την υπογραφή του κατέθεσε, για τα κωλύματα των αθλητικών παραγόντων, να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Οσο κι αν οι προσπάθειές του για μία ακόμα φορά θα πέσουν στο κενό και επί της ουσίας το μόνο που πετυχαίνει είναι η δημιουργία εντυπώσεων και η καλλιέργεια πλαστών επιχειρημάτων σε συγκεκριμένους ανταγωνιστές μας στο άμεσο μέλλον, αφού την ΑΕΚ δεν μπορεί καν να την ακουμπήσει, η μεθόδευση του δεν παύει να είναι ενδεικτική των προθέσεών του να δημιουργεί σε μόνιμη βάση προσκόμματα και εμπόδια σε βάρος της ομάδας μας.

Η τακτική Αυγενάκη είναι το λιγότερο επικίνδυνη και το τελευταίο που θα επιθυμούσαμε θα ήταν, για μία ακόμα φορά, να εκθέσει την ελληνική κυβέρνηση για ιδιοτελείς του σκοπούς και χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Καλούμε τον Υπουργό να παραιτηθεί άμεσα από την ύποπτη μεθόδευση να περάσει τροπολογία για τα κωλύματα των αθλητικών παραγόντων μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μην τολμώντας για προφανείς λόγους να το πράξει μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού, να αποσύρει τη φωτογραφική του διάταξη και να αντιληφθεί -έστω και την ύστατη ώρα- ότι είναι Υφυπουργός αρμόδιος για ολόκληρο τον ελληνικό Αθλητισμό και όχι υπηρέτης συμφερόντων, νοθεύοντας συστηματικά τον επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό ανταγωνισμό.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια