ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιουβέντους: Μεταβαινει στο Τορίνο για ιατρικα ο Αρτουρ


Ο Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε σε όλα, τελικά, με την «Γηραιά Κυρία» και αναμένετε να ταξιδέψει στο Τορίνο μετά το ματς της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Αρτούρ ειναι μέλος της αποστολής της Μπαρτσελόνα για το σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Θέλτα, όμως δεν θα επιστρέψει με την αποστολή αλλά αναμένετε να ταξιδέψει αεροπορικός προς το Τορίνο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, για να υπογράψει με την Γιουβέντους και επίσημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το ισπανικό μέσο Sport, ο παίχτης θα γίνει και επίσημα μέλος της πρωταθλήτριας Ιταλίας αύριο, Κυριακή αλλά αναμένετε να μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει 5ετες συμβόλαιο με την Γιουβέντους ενώ ταυτόχρονα θα τριπλασιάσει τις αποδοχές του. Η Γιουβέντους θα πληρώσει στους Μπλαουγκράνα 70 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, ενώ αναμένετε να πάρει πίσω 60 εκ. ευρώ ώστε ο Μίραλεμ Πιάνιτς να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο προς Βαρκελώνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code