ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τελικός» για τον Πανιώνιο το ματς με τον Βόλο



Μετά από τέσσερις μήνες η SuperLeague επιστρέφει, με τα playoffs και τα playout.



Σήμερα (Σάββατο, 6/6) ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Βόλο για την πρώτη αγωνιστική των playout. Οι ομάδες έχουν μείνει για πολύ καιρό μακριά από την αγωνιστική δράση και για αυτό το λόγο κανείς δεν θέλει να υποστεί δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση με 27 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση (14η) με 11 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον πρό-τελευταίο Παναιτωλικό

Για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, εκτός έμειναν οι Μαλέρμπ, Μίκο, Κιάκος, Άρσε, ενώ ο Καμαρά αποτελεί παρελθόν από τους «κυανέρυθρους», αφού έλυσε το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Αραμπούλι, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος και Τσιλούλης.

Από την άλλη μεριά, ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκουαροτσένα, στον τραυματία Γέντρισεκ, στον Τόρες, που έχει αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλίας, αλλά και στον Κανταμούρο.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Οικονόμου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Φερράρι, Ζοάο, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Μουνίθ, Μελίσσας και Κάσες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code