ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με υπογραφή Λιβάγια η ΑΕΚ στον τελικό

Προκρίθηκε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά από ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης. 

Ο Άρης υποδέχθηκε την Ένωση για το δεύτερο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 2-1 υπέρ της ΑΕΚ. Στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας, Κλεάνθης Βικελίδης οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με ένα μακρινό σουτ του Κορχούτ στο 4'. Το επόμενο δεκάλεπτο ανήκει στην ΑΕΚ, η οποία πίεσε πολύ τον Άρη και περίμενε λάθος της αντίπαλης άμυνας. Στο 20' ο Βέρντε αρχικά και ο Μάνταλος στη συνέχεια έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, ιδιαίτερα ο Βέρντε επιχείρησε ανεπιτυχώς να περάσει τον Κουέστα. Παρόλο που η ΑΕΚ έκανε και άλλες ευκαιρίες, στην εκπνοή του πρώτη ημιχρόνου ο Ολιβέιρα έχασε μια τεράστια κλασσική ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν οι ισορροπίες και ο  Μαντσίνι έπειτα από ασίστ του Φετφατζίδη άνοιξε το σκορ στο 57', δίνοντας σκορ πρόκρισης στον Άρη. Η ομάδα από την Αθήνα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μπέρδεμα του Κουέστα με τον Δεληζήση στο 61' μετά την σέντρα του Λόπες, ο οποίος αποχώρησε δύο λεπτά αργότερα όντας τραυματίας, με τον Χουλτ να τον αντικαθιστά.

Στο 75' έπειτα από σκάψιμο του Μάνταλου, ο Σιμόες ρίχνει την μπάλα στο δοκάρι, με τον  Κουέστα να μπλοκάρει στη συνέχεια.Στο 88' ο Τσιγκρίνσκι μπορεί να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι σε κενή εστία, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 93' ο Ντιγκινί κάνει το 2-0, αλλά ο Λιβάγια δύο λεπτά αργότερα διαμορφώνει το 2-1 και στέλνει το ματς στην παράταση.

Η ΑΕΚ όντας πιο έμπειρη σε ανάλογα ματς πίεσε και κατάφερε να...γυρίσει το παιχνίδι με το δεύτερο προσωπικό του Μάρκο Λιβάγια στο 102' (2-2). Ο Αλμπάνης έδωσε στον Ολιβέιρα, ο οποίος προώθησε την μπάλα στον Κροάτη επιθετικό που με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο Άρης ήθελε δύο γκολ με το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης να απομένουν, κάτι που τελικώς δεν κατόρθωσε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μαντσίνι και τον Κορχούτ στο 113' και στο 117' αντίστοιχα, με την ΑΕΚ δύο λεπτά αργότερα να χάνει ευκαιρία με τον Αραούχο, την οποία απέκρουσε ο Κουέστα και ένα οριζόντιο δοκάρι του Ολιβέιρα στο 120'.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code