ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Ολιβέϊρα: Εμείς θα κατακτήσουμε την δεύτερη θέση γιατί είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ


Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, χθες στο ΟΑΚΑ και έκανε δηλώσεις στο ΑΕΚ TV για το αποτέλεσμα του αγώνα και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Ένωση θα βρεθεί τελικά στην 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό και ήταν καταλυτικός για την ΑΕΚ ώστε, στο τέλος, να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, σκοράροντας το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 86' και γενικά συνεισφέροντας τα μέγιστα με την απόδοση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του AEK TV: 


Για την εξελιξη του αγώνα με τον Άρη: «Το παιχνίδι πήγε έτσι ακριβώς όπως μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής μας. Μας είπε ότι ο Άρης δεν έχει πολλά να χάσει, θα έπαιζε χωρίς άγχος και θα προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι του.

Αυτό που είχε όμως μεγαλύτερη σημασία ήταν να κάνουν ένα καλύτερο παιχνίδι εμείς. Έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη για να μπορέσουμε να είμαστε μπροστά στο στόχο της 2ης θέσης. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από ένα πέναλτι που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως συνέβη γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν στο ζέσταμα.

Στη συνέχεια αυτό που κάναμε ήταν να προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε. Ο Άρης σε μία φάση έφτασε που για πρώτη φορά έφτασε στην εστία μας επικίνδυνα, πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, σκοράραμε και τελικά φεύγουμε με τη γεύση ότι δεν πιάσουμε τη νίκη.»

Για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης: «Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε μέσα στη μάχη, μπορούμε να συνεχίσου και έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Έχω την αίσθηση ότι εμείς θα κερδίσουμε τη 2η θέση γιατί είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά για αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code