ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Σιμάνσκι

Στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι βρίσκεται η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Πολωνό μέσο. Η προθεσμία καταβολής της οψιόν αγοράς του Νταμιάν Σιμάνσκι μπορεί να εξέπνευσε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων.

Σήμερα (15-06) έληγε η προθεσμία που είχε οριστεί για την καταβολή της οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ με την Αχμάτ Γκρόζνι όταν ο 25 χρόνος μέσος παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει την Ένωση, η οποία δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ, να συνεχίσει τις συζητήσεις για να εξασφαλίσει καλύτερους οικονομικούς όρους έπειτα από την κρίση του κορονοϊού.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται στην τελική ευθεία από τον Ίλια Ίβιτς για να εξασφαλιστεί συμφωνία, καθώς και με τον ποδοσφαιριστή όπου ενημερώθηκε για την πορεία τους,σε κατ' ιδίαν συνάντησή τους.

Ο Σιμάνσκι αναμένεται να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και να παίξει στα εναπομείναντα ματς Super League και Κυπέλλου Ελλάδας, παρατείνοντας έτσι την διάρκεια του δανεισμού του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code