ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος-Λαμία: Θέλει ντεμπούτο με το «δεξί» ο Πετράκης!

Σημαντικό παιχνίδι στο Βόλο.

Στο Βόλο δοκιμάζεται η Λαμία στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής των play-out, έχοντας στην άκρη του πάγκου της νέο αίμα.

Ο Γιώργος Πετράκης είναι ο αντικαταστάτης του Άκη Μάντζιου και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την καριέρα του στον πάγκο των κυανόλευκων. Μόλις τρεις προπονήσεις έχει να προλάβει να διευθύνει στη νέα του ομάδα ο πρώην προπονητής των Χανίων.

Η πρώτη του αποστολή δεν είχε κάποια έκπληξη και έδειξε ότι θα πάει στην πεπατημένη, δίνοντας έμφαση στην ένταση που πρέπει να έχουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του. Όσον αφορά τα τις ενδεκάδας, οι πρώτες δοκιμές δεν έδειξαν μεγάλες αλλαγές. Ο Επασί θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Βάντερσον θα είναι τα δύο ακραία μπακ. Στο κέντρο της άμυνας οι Αντέτζο και Βύντρα θα διατηρήσουν τη θέση τους. Στο κέντρο σε σύστημα 4-2-3-1 στη δυάδα των χαφ ο Δημούτσος θα επιστρέψει στο πλευρό του Μπεχαράνο. Ο Βιγιάλμπα θα κινηθεί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αραβίδη, που επανέρχεται στην αποστολή αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έχοντας αριστερά το Ρόμανιτς και δεξιά τον Καραμάνο.

Από τη μεριά του ΝΠΣ Βόλου ο Ξηρόφωτος έχει να αντιμετωπίσει απουσίες βασικών του παικτών, μετά τις αποβολές των Οικονόμου και Λύρατζη στον αγώνα με τη Λάρισα. Το σύστημα θα παραμείνει το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γκαραβέλης λόγω της απουσίας του Μελίσσα, στην άμυνα μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά οι Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής και Φεράρι. Στη δυάδα των χαφ θέση θα πάρουν οι Τσοκάνης και Μαξ. Στην επίθεση αριστερά ο Τσαούσης, δεξιά ο Ζοάο και στον άξονα ο Γκουαροτσένα θα κινηθούν πίσω από το μοναδικό προωθημένο Μάντζη.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος (Ξηρόφωτος): Γκαραβέλης, Καραγκιόζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Μήτογλου, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Μπάλλας, Μάντζης, Γέντρισεκ, Καρέλας, Κάσες, Μπαλογιάννης.

Λαμία (Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Νιάσε, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Σάσι, Τσούκαλος.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ώρα: 19:30
Μετάδοση: Novasports 1HD
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ήπειρο) , VAR: Βρέσκας (Πιερία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code