ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιώργος Πετράκης ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της Λαμίας!

Νεανικό αίμα στον πάγκο της Λαμίας.

Νέα εποχή στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία. Μετά τα πολλά ονόματα που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες για τη μετά Μάντζιου εποχή η ομάδα της Φθιώτιδας ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία και θα κινηθεί με έναν νεαρό προπονητή με όρεξη για δουλειά, που έχει δείξει καλές αρετές.

Το όνομα αυτού είναι Γιώργος Πετράκης, ο γιος του Γιάννη Πετράκη του πρώην προπονητή, επί σειρά ετών, του ΠΑΣ Γιάννενα.

Η επιλογή του 32χρονου προπονητή από τον κύριο Παπαϊωάννου για πολλούς εμπεριέχει ένα μεγάλο ρίσκο, το οποίο ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας είναι διατεθειμένος να πάρει. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να βρεθεί άμεσα στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Βόλο την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο Γιώργος πετράκης ξεκίνησε από την ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου την προπονητική του καριέρα και δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε τον Ερμή Ζωνιανών. Το μεγάλο μπαμ το έκανε όταν ανέλαβε την ΠΑΕ Χανίων. Σε 48 ματς με τους Χανιώτες για τη Super League 2, έχει 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις 14 ήττες, με την ομάδα του να έχει επιθετική συγκομιδή 89 γκολ και παθητικό 49.

Είναι λάτρης της τακτικής για αυτό και έχει αναπτύξει διάφορα συστήματα, με αγαπημένο όμως το 4-4-2. Έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και το 5-4-1.

Να θυμίσουμε ότι η χθεσινή προπόνηση ακυρώθηκε για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στο θέμα του προπονητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code