ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιουνάιτεντ: Ακύρωση αγώνα λόγω κρούσματος

Ακυρώθηκε χθες ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Στόουκ Σίτι, έπειτα από θετικό κρούσμα Covid σε παίκτη.

Η Premier League ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη δράση, προγραμματίζοντας αρχικά φιλικές αναμετρήσεις, ούτως οι αθλητές έρθουν πάλι στα «νερά» τους, λόγω της τρίμηνης αποχής από την αγωνιστική δράση.

Το φιλικό είχε προγραμματιστεί να γίνει στην έδρα της Γιουνάιτεντ,  ωστόσο, αναβλήθηκε μετά την είδηση διάγνωσης του τεχνικού της Στόουκ, Μάικλ Ονίλ, με κορονοϊό. Οι παίκτες των δύο ομάδων κατέφθασαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου ενημερώθηκαν για το συμβάν και φυσικά δεν έγινε καμία επαφή μεταξύ τους.

Η Στόουκ Σίτι ενημέρωσε ότι ο Μάικλ Ονίλ τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό. Παράλληλα, ανέφερε ότι στους προηγούμενες 5 φάσεις των διαγνωστικών τεστ, κάθε δείγμα του ήταν αρνητικό. Είναι γεγονός ότι οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ και τα επιτελεία, έχουν εξεταστεί σε έξι διαφορετικούς γύρους για τον ιό. Στον τελευταίο δεν υπήρξε κανένα θετικό δείγμα σε 1195 τεστ. Από τους έξι γύρους συνολικά προέκυψαν 13 θετικά από τα 6274 τεστ που πραγματοποιήθηκαν. Κανένα θετικό δεν βρέθηκε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις στα τέλη του προηγούμενου μήνα και χουν μπει στην τελική ευθεία πια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code