ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απάντησε στις φήμες που τον αφορούν σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτησή του μιλώντας στο Γερμανικό περιοδικό <<Kicker>>.

Πιο συγκεκριμένα , ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε: <<Το σίγουρο είναι ότι διαθέτω συμβόλαιο με μια ομάδα όπως η  Μπενφίκα η οποία είναι ένας φανταστικός σύλλογος  ενώ το δέσιμο μου με αυτή την ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντικό και η συνεργασία μας χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό.Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα>>.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από την Αγγλία , η ομάδα της Νιούκαστλ έιναι έτοιμη να σκάσει γύρω στα 60 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον ποιοτικό γκολκίπερ , του οποίου η μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει την τρίτη ακριβότερη στην ιστορία όσον αφορά τους τερματοφύλακες. Στη συνέχεια ο Βλαχοδήμος επεσήμανε: <<Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω ώστε να μπορώ να βελτιώνομαι από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι>>.

Κλείνοντας αναφορικά με την συνέντευξη του , ο 26χρονος άσος υπογράμμισε: <<Δεν ήμουν ποτέ απογοητευμένος απλά ήθελα να παίζω. Από εκείνη την εποχή όμως , ένα όνειρο για εμένα έγινε πραγματικότητα. Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι αναπτύχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία μέσω της Μπενφίκα για να γίνω το νούμερο 1 σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο παίρνοντας το πρωτάθλημα , παίζοντας στο Champions League και παίρνοντας την κλήση ώστε να γίνω διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη στην οποία μπήκαν οι βάσεις για να γίνω αυτός που είμαι μέχρι και σήμερα>>.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code